![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט מולטיפלה דיזל ופיאט בראבו ידנית
|
אין כמו מולטיפלה
אני מגיב קצת מאוחר, אבל בתור בעליה המרוצה של מולטיפלה 2005 טורבו דיזל (לאחר מתיחת הפנים), אתן כמה עצות לידידנו שמחפש אחת כזו.
קודם כל, אין ספק שהדיזל עדיפה, מכל הסיבות - מבחינת כח המנוע, אין מה להשוות אותה ל1.6 בנזין - היא הרבה יותר חזקה. אין כמו הרגשה של טורבו שדוחף אותך קדימה... שנית, היא חסכונית בהרבה: 1:15 בבינעירוני ו- 1:12 בעיר. כמו-כן עדיין ניתן להשיג סולר מוזל, שזול יותר מבנזין ובאשר לאגרת הרישוי - אין הבדל בין בנזין לסולר כיום. לגבי החיפוש - אין ספק שצריך הרבה סבלנות. לי לקח מעל חצי שנה למצוא את הבונבוניירה שלי... לא אמרת מה התקציב שלך, אבל במידה ואתה רוצה ללכת על החדישות יותר, אז דע לך שהן אכן נדירות מאוד. אתן לך טיפ קטן - בטיפול האחרון שערכתי לפני חודשיים במוסך "שמשון", הופתעתי לראות שתי מולטיפלות טורבו דיזל חדישות (2007) המטופלות שם. מדובר ברכבים של חברת Laufer Aviation המשמשים את החברה להסעת אנשי צוות אויר בנתב"ג. הבנתי שהרכבים אינם שמורים במיוחד, אבל ייתכן שניתן לרקום איזו עסקה עם החברה, במיוחד לאור העובדה המרגיעה, שהרכבים מטופלים באופן קבוע במוסך "שמשון". בהצלחה בחיפוש. איתי. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
מנסיון קטן שיש לי עם רכבים של חברות תעופה (אני עובד בשדה) לא הייתי ממליץ לרכוש רכב כזה. לרב, הקילומטראז' אינו משקף את "שעות העבודה" שהרכב עובד, הרכבים הללו מכבים מנועים רק כאשר הם אצל חיים לטיפול, כל שאר הזמן הם מונעים ומסתובבים בשדה.. מרכבים כאלה שננהגו ע"י המון נהגים שונים ועשו ים-בה שעות עבודה קשה לצפות להרבה.
לא הייתי שולל על הסף, אך קשה להמליץ על רכישה מחברת תעופה.
|
|
|
#33 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רכישת פיאט מוליטפלה שאלת כדאיות (מתוך שואלים את אדוראד) | צביקוש23 | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 03-04-09 16:41 |
| פיאט מולטיפלה 2001 למכירה | מכירה | 0 | 20-07-07 18:52 | |
| למכירה פיאט מולטיפלה | מכירה | 0 | 14-06-07 11:42 | |
| פיאט מולטיפלה בנזין | פיאט כללי | 0 | 21-01-07 14:35 | |
| אתר בעלי פיאט מולטיפלה בישראל | פורום הגראז' | 0 | 27-06-05 23:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד