![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פנדה - טכני טכני - דגמי פנדה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
הפקידה עובדת כנראה לפי הנתונים (או ההמלצות) היבשים של היצרן: החלפה כל 3 שנים או 60K, בעוד המכונאי מסתמך על כך שאם הרצועה נקרעת לא קורה כלום במנוע הזה, אז חבל על הכסף (ועל זמן העבודה שלו).
במקרה הזה אתה צריך לעשות את החשבון הפשוט שלך: או שאתה מחליף רצועה, או שאתה לא מחליף ומסתכן בקריעת הרצועה, אובדן יום עבודה ועצבים בגרירת הרכב למוסך וכל מה שנלווה ל"תענוג" הזה. מכיוון שאין נזק לשסתומים בקריעת הרצועה, ההחלטה היא שלך ורק שלך לפי השיקולים שאתה רואה לנכון. אני באופן אישי לאונו החלפתי כל 3 שנים בדיוק, לפי הספר. גם המוסכניק אמר לי כל פעם "עזוב אותך, בחייך, לא יקרה כלום, עליי", אבל אמרתי לו שיחליף בכל זאת. מצד שני במנוע של האונו 1.4 כן ייגרם נזק אם הרצועה תקרע, אז לא לקחתי שום סיכון. בנוגע לעלויות טיפול: אתה יכול לסרוק את הקבלה יחד עם כל הפירוט? אך תמחק פרטים מזהים קודם (מס' רכב, מס' כרטיס אשראי וכ'). נערך לאחרונה על ידי stio : 10-06-09 ב 11:33. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המפתח קפיץ לא פועל (המפתח שמשודך לשלט האזעקה) בפנדה 2006 | Stefan Shpunk | פנדה - טכני | 10 | 22-06-09 21:33 |
| לחץ אוויר רצוי בפנדה | אריאל | פנדה - טכני | 8 | 07-04-09 21:47 |
| יש לי חור בפנדה | Hitchhiker | פיאט כללי | 4 | 19-08-08 11:38 |
| קונים במקדונלד'ס ב- 35 ש"ח ויכולים לזכות בפנדה | פיאט כללי | 7 | 04-08-07 16:29 | |
| האם משתלם להחליף את הפונטו בפנדה? | פיאט כללי | 17 | 26-05-07 15:48 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד