![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
עדכון סופי:
בקשר למאוורר- נשרף הנגד והוחלף בחדש. בקשר למערכת הבלמים- הלכה המשאבת בלם המרכזית והוחלפה גם כן. כל החלקים חדשים ומקוריים כמובן, עלה 812 ש"ח. לא זול בכלל אך גם לא מחיר מופקע. יש לציין את השירות המצויין שקיבלתי, אך גם הפעם חזרתי עם שלל סיפורים מענינים: נציג המוסך רצה להיכנס עם פיאט דוקאטו חדשה (רכב חברה) שהגיעה לטיפול ולעלות על הליפט, בדרך דפק תוך כדי פניה שמאלה פיאט מריאה שהמתינה בחוץ. למריאה יש שפשופים בטמבון ושיפשופים ליד הפנס אחורי שמאלי, לדוקאטו יש מכה משמעותית בדלת הזזה ימין. לטענת הנציג אחרי שפניתי אליו: "זה לא אני, המכה היתה ככה מקודם. היתה שמש על המראה...". באמת שהייתי בהלם טוטאלי, ראיתי את התאונה ב- LIVE. במהלך ההמתנה במוסך (כמובן ליד האוטו) יצא לי לשוחח עם בעל פיאט פונטו ספייס מודל 2006 שקנה את הרכב לפני חודשים בודדים. הוא מצידו סיפר לי שהרכב שלו עם 70K וכבר זקוק לשיפוץ גיר (ידני!!). לשאלתי איך זה יכול להיות, ענה הבחור "קניתי מליסינג". עכשיו הכל מובן. אגב הוא לקח לבדיקה ולא עלו על זה, החברה שממנה רכש את הרכב היא "ניו קופל סיקסט". |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נתיך מאוורר רדיאטור בראבה. | צחיק | בראבה - טכני | 6 | 12-05-08 16:47 |
| נתקעתי עם האוטו. מנוע מתחמם, מאוורר לא עובד | stio | אונו - טכני | 17 | 24-04-08 18:55 |
| פונטו ספייס רועדת במהירות גבוהה (ערוך) | פורום הגראז' | 3 | 15-06-07 15:02 | |
| רעידות בספייס במהירות גבוהה (ערוך מן הסתם) | פורום הגראז' | 16 | 21-05-07 06:35 | |
| יש לי בעיה במהירות | פורום הגראז' | 2 | 01-10-06 20:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד