![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: יונדאי גטס
|
1) אבל הרי אנשים פרטיים יכולים לעשות את אותו הנזק בדיוק כמו בהשכרה. אז מה ההבדל?
הרי כאשר אני קונה רכב אני בודק אותו גם ככה גם במכון, במוסך ואני גם רואה אם שמרו עליו או לא, ואם הוא שמור מאוד ואין בו הרבה תקלות רציניות, אבל עברו מליסינג אז אני לא אקנה אותו רק בגלל שהוא היה בליסינג ? 2) אז מה שאתה אומר שצריך ללכת לבדיקת מכון שזה בסביבות ה 500+ שקל, אחרי זה אני הולך עם הדו"ח מכון למוסך מורשה, שם עושים לי עוד בדיקה ב 200+ שקל ואז שם אני מקבל גם הצעת מחיר לפי הבעיות שגילו במוסך ולא במכון. ומה אני עושה עם הדו"ח של המכון ? במכון יכולים להגיד לי הצעת מחיר או שזה רק במוסך ? 3) אפשר לקנות גם חוברת מחירון של לוי יצחק ? כמה היא תעלה בערך ? וכל כמה זמן יוצא עדכון ? תודה. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
1. אנשים פרטיים יכולים לעשות נזק לרכב אך לא יעשו. ההבדל הוא שאדם פרטי שומר על הרכב כי אח"כ הוא לא רוצה להשקיע על תיקונים, בעוד שאדם שמשכיר רכב קורע לו את הצורה, כנ"ל נהגי הליסינג, כי הריי זה לא רכב שלהם.
אני שירתתי 3 שנים בצבא ששם היו מכוניות ליסינג של החברה הגדולה בישראל. בוא נגיד שמי שיקנה את המכוניות האלה מאוד יצטער, הם שחוטות ללא יוצאות מהכלל. 2. אתה לא צריך לבצע 2 בדיקות, זה מיותר. ניגשים למכון אמין ומקצועי שאתה בוחר, משלמים כ- 450 ש"ח על הבדיקה, אח"כ ניגשים עם הטופס למוסך מורשה לקבלת הצעת מחיר על התיקונים בלבד. אם המוסכניק במוסך ירצה להעיף מבט על מכלול כלשהו זה לא נקרא עוד בדיקה, ומוסכניק אמין לא יגבה על זה עוד כסף. במכון יכולים לשער את הוצאות התיקונים אך זה לא מדוייק בכלל ואין על מה להסתמך על זה. 3. אפשרי, עדכון יוצא בראשון לכל חודש, לגבי מחיר בסביבות 40 ש"ח. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
|
צטט:
2. הבעיה היא שאני לא מכיר בכלל מכוני בדיקה, ולא מכיר גם בכלל מוסכים, אפילו לא מורשים. איך אני מוצא מוסכניק אמין ?? עוד שאלה: אם נגיד האוטו אמור לעבור טסט עוד 3 חודשים, אז בכמה בערך אני אוכל לדרוש מהמוכר להוריד את המחיר של הרכב בגלל הטסט הקרב ? כמה בערך יעלה טסט לפיאט פונטו ספייס ELX שנים 2001-2002 ? וכנ"ל גם זה שהרכב הוא יד 3 ? הוספה: צצה לי עוד שאלה בקשר לקניית רכב. נכון יש את הקטע הזה של חתימת חוזה בין המוכר לקונה? איך זה מתבצע תכלס? פשוט מביאים חוזה וחותמים עליו? בלי עורך דין ? ומתי עושים את זה? לפני הבדיקת רכב במכון בדיקה \ אחרי ? נערך לאחרונה על ידי Plazzmex : 11-08-08 ב 16:23. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
בדיקת הרישוי עצמה עולה כ-100 ש"ח ומטה.
אגרת הרישיו תעלה קרוב ל1000 ש"ח. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
Caveman,
מה זה ה 1000 ש"ח האלה ? אני משלם אותם בדואר? ולמי זה הולך ? יעני ""תרומה למדינה"" ? או שזה אחרי זה הולך למכוני הבדיקה ? נ.ב מה בקשר לשאר השאלות ? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
זו אגרה שעליך לשלם בסניף הדואר הקרוב לביתך על מנת לקבל את טופס רשיון הרכב החדש. עם הרשיון החדש אתה ניגש למכון הרישוי לבצע את בדיקת הרישוי השנתית.
עלות הבדיקה עצמה (למכון הרישוי) היא בסביבות ה 80-100 ש"ח. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
האגרת רישוי הולכת למדינה, ומחיר הבדיקה הולכת למכון.
לגבי חוזה, יש לא מעט כאלה מוכנים באינטרנט. נהוג לפני שלוקחים לבדיקה לעשות זכרון דברים ובו נקבע שהמוכר מתחייב לשלדה / מנוע / גיר ובמקרה שהם לא תקינים עלות הבדיקה על המוכר.
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
|
ארילו,
אז יעני צריך לחתום על החוזה לפני שעושים בדיקת רכב ? מצאתי חוזה אחד באתר carsforum, אבל אין שם סעיף על מה בדיוק המוכר מתחייב ... איך בדיוק סעיף כזה יכול להיראות ? תודה מראש |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001 | מכירה | 3 | 06-10-14 10:17 | |
| שעון קפיץ פונטו ספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 3 | 26-03-08 10:00 |
| יישור קו עם פונטו ספייס ELX 2001 | shl710 | פונטו - טכני | 6 | 14-02-08 13:21 |
| ספר טכני לפיאט פונטו שנת 2001 | פורום הגראז' | 2 | 28-05-07 11:03 | |
| הגה כוח פונטו ספייס 2001 | פורום הגראז' | 7 | 17-11-06 17:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד