![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו HSD
|
פונטו HSD מס' בעיות
שלום לכולם
ברשותי פונטו שנת HSD 95 1. כבר תקופה שנדלקת לי הנורה האדומה של ההזרקת דלק. האוטו מתנהג רגיל לחלוטין האם זה יכול להיות בעייתי בהמשך? 2. אני חושב שיש לי נזילת שמן אך לא מצאתי מהיכן. בנוסף גליתי לאחרונה מצד ימין במנוע למטה (מיצטער על הבורות אני לא כ"כ מבין במכונאות) שבמקום שני שסתומים/פקקים יש רק אחד האם זה קשור לנזילה? 3. בלוח שעונים מצד שמאל כנראה נישרפו לי הנורות חיווי גם הנורה של מד הדלק איך אני יכול לתקן את זה בעצמי? תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלות
לגבי נורת הזרקת דלק, יש צורך להתחבר עם מחשב/סורק אבחון ואז לאבחן מה התר\קלה שקשורה אל מע' נהול המנוע, הזרקה, הצתה ואביזרי הקטנת זיהום אויר.
את נורות תאורת לוח השעונים תוכל להחליף בקלות ע"י פתיחת 2 ברגי האלן הקטנים המחברים את לוח השעונים אל הדשבורד ואז הטה אותות כלפיך ולמטה הפוך ותראה את אחורי לוח השעונים. אתר את הנורת תאורה המתאימות והחלף אותן (נורות תקע של 1.2W). הספידומטר במכוניתך הנו אלקטרוני ולכן אין כבל הפעלה מכני ולכן קל להזיז את לוח השעונים. אזהרה - אסור להפעיל את מתג ההצתה למצב ON או להניע המנוע אם מחברי החשמל מנותקים מלוח השעונים, כי אח"כ תדלק נורת כרית אויר בגלל זיהוי מצב של נורת בקרת כרית אויר מנותק ויהיה צורך במחיקת התקלה ע"י מחשב/סורק אבחון. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
|
לי הייתה פונטו ספייס שנדלקה לה הנורת הזרקה והאוטו המשיך להתנהג כרגיל.ניגשתי למוסך ושם גילו שהחיישן למבדה הלך לעולמו. אני חושב שזו גם הבעיה אצלך.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
|
סליחה על האיחור בתגובה אבל הפונטו שלי היתה שנת 2003.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיות בקלץ | ניר | פונטו - טכני | 4 | 05-01-08 00:12 |
| פונטו 60 - בעיות בראש מנוע | פורום הגראז' | 5 | 10-02-07 20:13 | |
| בעיות חשמל פונטו מודל 2000 | פורום הגראז' | 3 | 27-01-07 15:58 | |
| בעיות שמן בפונטו | פורום הגראז' | 3 | 20-01-07 22:16 | |
| כמה בעיות שהתגלו לאחרונה בפיאט פונטו 2006 | פורום הגראז' | 7 | 10-07-06 21:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד