![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#6 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
המחיר בנוי עלות עבודה עלות חלק עלות נוזל קירור עלות בדיקה (בעני אין צורך לבדוק יותר מידי אלה יש להחליף אין מה לבדוק אם אתה מתאר למוסך את התקלה כמו שתיארתה פה )ככה שעלות בדיקה היא מאוד נמוכה ואין מדובר בבדיקה מסובכת אם הטיפול נעשה ע"י מוסך מורשה של פיאט אז זה מסביר את המחיר אבל אני לא אתוכח ואומר כמו שכולם פה בפורום לרוב עושים וגם אני עשיתי בעבר אני לא אומר שדפקו אותך חלילה או משהוא כזה מוסך של היבואן תמיד היה יקר ותמיד היה יקר הבעיה עם מוסכים אם אתה לא מכיר אחד נומאלי אז זה לא משנה מורשה יבואן או לא גם זה וגם זה ידפוק מחיר שורה תחתונה אתה מרוצה הרכב עובד זה הכי חשוב פעם הבא אם תיהיה בעיה היתי חושב פעמים במקומך אם להיכנס לאותו מוסך כי הוא ממש יקרן נסיעה בטוחה |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| איזה סוג שמן מנוע צריך למלא בפיאט פונטו ידני 2005? | Ilia12345 | פונטו - טכני | 3 | 08-01-13 19:16 |
| מנוע מתחמם + מאוורר תקול + מנורת מנוע דולקת עזרה ! | dekel | פונטו - טכני | 22 | 02-08-11 01:14 |
| נדלקה אצלי מנורת מנוע (פונטו אקטיב 04) | PUNTO 2005 | פונטו - טכני | 8 | 06-07-10 18:15 |
| מנורת תקלת מנוע בפונטו 2005 דינאמיק | ROI82 | פונטו - טכני | 7 | 23-12-08 21:48 |
| מנורת מנוע | פורום הגראז' | 6 | 16-03-06 16:50 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד