![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
חידוש גג הרכב בעבודה עצמית
הי
יש לי מין כתמים/פטריות כאלו בגג, וזה ממש מכוער, החלטתי לנסות לצבוע את זה בעצמי, יותר מכוער ממה שזה עכשיו אני לא יוכל לעשות וגם ראיתי כמה פרוייקטים של אנשים וזה ניראה אחלה אחרי צביעה בבית. אני צריך עזרה בכמה דברים: 1)מציאת דגם צבע הרכב. 2)שלבי הצביעה. אני אעלה תמונות של הרכב ותעזרו לי בבקשה למצוא את הדגם של הצבעץ לגבי השלבים של הצביעה, אני צריך לקנות ניירות שיוף(באילו דרגות?) ווקס? חומר נוסף? חשבתי על ספריי צבע כזה, אני אקנה 2/3 בקבוקים עם הצבע המבוקש. כמובן אני אלווה את הפרוייקט בתמונות. טוב אלו התמונות אז בתור התחלה תעזרו לי לפענח את דגם הצבע, ומהם שלבי הצביעה. אני מתלבט בין שני צבעים שהגעתי אליהם דרך האיטנרנט(לא מצאתי מדבקה עם הדגם ברכב): 426A Blu Midnight Metallic 597 Blu Teseo Metallic -- אני נוטה לכיוון הצבע הזה 489A Blu Metro'' תודה רבה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תרגיע אתה הולך לדפוק את הרכב ועוד עם ספריי
חבל"ז מנסיון ובמיוחד שהצבע מיטלי תצטרך גם לקה שהיא יותר בעייתית מבחינת אבק ומקום סגור. יש לי הצעה בשבילך או ללכת לצבעי יעלה עד 1000 ש"ח או שתעשה לבד עם קומפרסור וקדח צבע וגם לא יצא לך מושלם |
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
מדובר בנזקי שמש. זה מצויין שאתה מניח מגן שמש על השמשה הקדמית, אבל זה עוזר רק לדשבורד. כדי להימנע להבא מנזקים דומים, אתה צריך להחנות את הרכב בחניה סגורה, מתחת לעץ או להלביש עליו כיסוי טוב.
כרגע לא מומלץ שתנסה להתעסק עם זה לבד, את כל סוגי הספריי אני ניסיתי בזמנו ורק כיערתי יותר את הרכב. אם זה מפריע לך (ולי זה היה מאוד מפריע), קח את הרכב לפחח לצביעת הגג ומכסה מנוע. אם אתה רוצה שייצא ממש מושלם צבע כבר את כל הרכב (כמובן שזה גם עיניין של כסף). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
ראשית, צבע הרכב רשום או בדלת או מתחת למכסה מנוע. (אצלי אישית זה מתחת למכסה מנוע).
לפני זמן מה שאלתי שאלה לגבי צבע וקבלתי המלצה מרפי : "לפי קוד הצבע (לרוב נמצא בחלקו הפנימי של דלת תא המטען) תוכל לרכוש מיכלי צבע בתרסיס (ספריי) אצל "טופ קולור" שברח' יצחק שדה שבת"א: www.topcolor.co.il הם מכינים לך הצבע לפי הקוד. בברכה - רפי לין" ממליץ לך לדבר איתם, בעלי מקצוע ואנשים סובלניים שיתנו לך עזרה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אוקיי, קצת הורדתם אותי מהעניין, אני אלך לפחח לקחת הצעת מחיר.
תודה רבה
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
הייתי בפחחות לרכב, ואמרו לי שעדיף לי לצבוא את כל הרכב כי הקילופים הלבנים האלו מתפשטים ואם אני אצבע רק את הגג אז תוך כמה זמן זה ימשיך לעוד מקומות ברכב.
הוא נתן לי הצעה לצביעת כל הרכב, 3500 ש"ח, מה דעתכם? השקעה יקרה יחסית לרכב שעלה לי 8000 ש"ח + פלוס יישור קו זה יוצא כאילו הרכב עלה לי 1000 ש"ח. האם לדעתכם פוליש יכול לעזור במשהו? תודה רבה |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX ידני 16V
|
אני לא חושב שפוליש יעזור בכלל
3500 שח לצביעת הרכב לא יקר לפי דעתי - כוללל מע"מ ועבודה ?בדוק איתם אם יצבעו בתנור והכל כמו שצריך! גם תשקול ותקח הצעה לצביעה רק לתיקונים ולא כל הרכב כי כמו שאתה אומר זו השקעה די גדולה למחירון הרכב וזה תלוי גם מה תוכניותיך עם הרכב לעתיד |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרויקט מצולם : חידוש פנסי הרכב באמצעות ערכה ייעודית | shachar | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 15-07-11 20:56 |
| דיאגונוזה עצמית לפיאט אונו | uno1.4 | אונו - טכני | 6 | 22-01-11 03:15 |
| דיאגנוסטיקה עצמית לרכבי פונטו דור ראשון | Amit | פונטו - טכני | 4 | 29-11-10 11:35 |
| פונטו- קלאץ' חורק וקשה מאוד+ התחממות בעבודה עם מזגן | מיקי | פונטו - טכני | 14 | 15-11-10 00:38 |
| תאונה עצמית - פיאט אונו 94 | פורום הגראז' | 10 | 15-03-07 14:14 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד