![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
היום בדקתי מים והמפלס ירד במשהו כמו 3 ס"מ, מאז שהחלפתי את הצינור שגרם לנזילה(עברו 11 ימים).
חשוב לציין שהאוטו לא מתחמם, הוא סוחב יפה מאוד, אין שום סימני נזילה מתחת לאוטו, אין סימני "טחינה" בפקק השמן, האוטו לא שורף שמן, הנעתי את הרכב ופתחתי את הפקק של המיכל מים והמים לא בעבעו, אין סימני נזילה מתחת לרגליים של הנהג. נאמר לי שבדיקת לחץ יכולה להחמיר לי את המצב, יש לכם כיוונים לבדיקות שלא עשיתי? שכחתי לציין שבימים הראשונים לאחר החלפת הצינור המים נשארו באותו מפלס, הבדיקה האחרונה שעשיתי הייתה לפני 5 ימים והמים היו באותו מפלס, והיום בדקתי ופתאום המפלס ירד ב3 ס"מ, האם זה עוזר להתמקד יותר בבעיות ספציפיות? מוכרים באינטרנט בדיקה, מין מכשיר שמחברים למיכל המים ואז מניעים את הרכב ואם המים נהפכים מכחול לירוק אז יש בריחת גזים, מה דעכתם שווה לקנות? זה עולה 70 דולר. בנוסף האם לדעתכם שווה לנסות לשים תוסף למניעת נזילות במערכת הקירור, כמו זה למשל http://www.driver4u.co.il/index.php?...emart&Itemid=3 תודה רבה נערך לאחרונה על ידי spice2003 : 11-05-12 ב 16:52. |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נזילת מים מהחלק שמחובר אילו יוניט חום מנוע פונטו ספייס 16 שסטומים | YAKOV | פונטו - טכני | 0 | 11-09-11 22:36 |
| ספייס יאנג 2003 - מפוח פנימי, נגדים במזגן, נזילת שמן, רצועת טיימינג, תיקוני פלסטיק | felixr | פונטו - טכני | 14 | 14-09-10 12:37 |
| דליפה מהצינור - כנראה של המזגן ( פונטו ספייס ) | גיא .ב | פונטו - טכני | 9 | 24-06-10 17:51 |
| פונטו ספייס - נזילת מים באזור הדוושות | kmaster23 | פונטו - טכני | 9 | 07-12-09 18:55 |
| נזילת מים פונטו ספייס | YAKOV | פונטו - טכני | 11 | 29-01-09 18:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד