![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ELX
|
תקלה במערכת ההגה פונטו ספייס 02
שלום לכולם.. אני במצוקה ואשמח לעזרה
קראתי את כל מה שרשום בנושא אך אשמח לייעוץ קניתי את הרכב לפני כשבוע וחצי מדובר על פיאט פונטו ספייס ELX 02 בחניה לפני יומיים ההגה נהיה קשה ונדלקה הנורה של ההגה לא עוזר לכבות ולהדליק זה פשוט נשאר ככה. במוסך ליד הבית לקחו 50 שקל ואמרו שהם לא יודעיך איך לעזור שאסע לפיאט נסעתי לפיאט ברח' גולומב בתל אביב, הבחור הנחמד אמר שלבדוק את התקלה 500 ש"ח לפחות ושהוא בטוח ב99% אחוז שזה כל מערכת ההגה, וזה עולה 8000 ש"ח להחליף!!! איך יוצאים מזה?? אין לי את הכסף הזה.. אשמח לייעוץ אולי עם מוסכים בתל אביב עם חלקי חילוף מפירוק או משהו כזה.. ![]() תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת הגה חשמלי
הרם עיניך למעלה ותראה את הבאנר של עופר קצב הנמצא במושב גנות.
טלפן אליו (050-5285041) ואצלו תמצא פתרון מקצועי, טוב ולא יקר. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעית חיישנים בעמוד ההגה - פונטו ספייס | nadav_1 | פונטו - טכני | 7 | 15-11-09 01:50 |
| פונטו ספייס (MK2) - תאור מערכת ההגה החשמלי. | raanan_t | פונטו - טכני | 10 | 13-03-09 19:00 |
| תקלה במערכת הזרקה פונטו ספייס 03elx +פתרון | yariv | פונטו - טכני | 2 | 10-11-07 13:26 |
| פונטו ספייס 2001- שאלה לגבי חריקה בעת סיבוב ההגה | פורום הגראז' | 5 | 18-12-06 10:54 | |
| [פונטו ספייס 03']- פירוק החיפוי פלסטיק על ההגה. | פורום הגראז' | 2 | 15-03-06 20:20 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד