![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Guest
|
נורות בקרה
שמחתי לסייע ואת מקום נורת מצתי החימום ניתן, לדוגמא, לנצל כנורת בקורת אם מתקינים פנסי ערפל קדמיים וכו'.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
חח רעיון מאוד נחמד
ואני לא יודע איך אפשר להחליף את לוח שקופית כל הסמלים כי נראה לי שזה בלתי אפשרי ויש לי עוד רעיונות את הפונקציות חדשות אשר שאפשר להוסיפם |
|
|
#23 |
|
Guest
|
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
רפי יש עוד משהו שקצת הסתבכתי בדקתי היום באוטו שלי
והוצאתי לוח שעונים כדי לשים לו נורה של התראת רידאטור (בתמונה מוצגת מס' 3) כי אופציה הזאת לא הייתה אז שמתי. ואז עכשיו חשבתי איך לוודא שהתראה אכן יפעל? אז עשיתי נסיון הלכתי אל רדיאטור שיש לו יוניט מאוורר (חדש) אז הוצאתי שקע וחיברתי את הקצות שלהם ביחד ואז הדלקתי לוח שעונים בלי התנעה ואז מאוורר התחיל לעבוד ישר אז יוניט זה נראה לי תקין ואז בהתראת רדיאטור לא פועל ואני יודע שזה לא קשור ליוניט מאוורר ברדיאטור אז מהיכן הוא בא כדי להתריע את התראת רדיאטור במקרה חוסר נוזל רדיאטור? או שיש עוד יוניט נוספת מיוחדת ברדיאטור קיימת? תוכל לכוון אותי לאיפה זה מומקם? תודה |
|
|
#25 |
|
Guest
|
רפי אם תואיל לענות לנו שאנו זקוקים לעזרתך אם תוכל בבקשה תודה
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
נורת חוסר מיים ברדיאטור
יוניט הרדיאטור רק מבצע הפעלת מאורר הרדיאטור בהתחממות הרכב.
במכוניות שיש בהן התראה על חוסר מיים/נוזל קרור ברדיאטור מותקן עוד חיישן מצוף קטן הרדיאטור כך שהוא סוגר מעגל חשמלי להדלקת נורית התרעה בחוסר מיים/נוזל קרור. אין בדגמי פיאט אונו דגם 2 שיובאו ארצה דבר כזה. לגיא, איני חושב שיש במיקום של הנקודות הכנה לבתי נורה פעילים ואם כן אז אתה יכול להתקין שם מה שתרצה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#27 | |
|
Guest
|
Re: נורת חוסר מיים ברדיאטור
צטט:
מין צורה כנגד או סליל משהו כזה מחוברים בשתי הקצוותיהם מורכב בצד ומוחזק מופרד על ידי זרוע שלדת המאוורר.....(אני לא בטוח אם זהו..) או שזה בתוך איפה שיש נוזל קירור (פנימי)? אולי יש לך תמונה או ציור לא משנה כדי לראות את המין חלק הזה וככה אני יידע לזהות ולמצוא אותה במסביב הרדיאטור בדקתי היום ואני לא מצליח למצוא איפה זה |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד