![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
האמת שזה גיר אמין מאוד. יחסית לגירים אחרים הוא מאוד אמין.
הייתי רוצה לראות את בקרת הגיר (כפי שאתם קוראים לזה "מוח")... אמור להיות שם בקר (ג'וק) וכמה רכיבים אנלוגים. אם מישהו מפרק אותו או משהו כזה, אני אשמח לראות מה הבעיה שם. לדעתי (בגלל הקילומטרז' הנמוך ובגלל שהמוסך טוען כי הלך רק בקרת הגיר ולכן הגיר עצמו מבחינת גלגלי שניים, שלם ותקין) יש נתק באחד החיבורים. כפי שניתן לראות בתמונה שדויד פרסם, יש לפחות 5 חיבורים. מספיק שאחד מהם לא יושב טוב, ואין בקרת גיר ולכן החלפת הילוכים לא תתכן. תחילה הייתי ממליץ לבדוק שמן גיר ולבדוק באיזה צבע הוא. בנוסף יש סיכוי שהארקה שמחוברת לרוורס (לפנס האחורי) עושה את הבעיות הללו. כבר ידוע שהיא מקפיצה את המחשב ואז הוא משתגע ומראה D ו R כל שניה... אז אולי ההארקה עושה בעיות. בנוסף יש קלצ' אלקטרומגנטי ואולי המברשות שמחוברות אליו, מנותקות. יש לבדוק אותם גם כן. עוד דבר שהייתי ממליץ לך זה לבדוק פיוז 15A של הגיר. אולי הוא מזייף או שרוף. עדכון: ראיתי המון מכוניות שיש להם גיר CVT כמו לפונטו. וראיתי שאולי כדאי לעדכן גרסת מחשב או RESET. וראיתי גם שהיו לכלוכים בפילטר (מה שידוע שבארצנו לא מחליפים פילטר של שמן גיר ב CVT, אבל אפשר לפרקו לנקותו ולשים חזרה).צריך לבדוק אם יש בו חלקיקי מתכת... אם יש, הלך הגיר. מוזר שבחו"ל מחליפים כל 40K ובארץ לא מחליפים בכלל. בנוסף (למרות שזה כן כותב לך D) הייתי מפרק את הבורר של ההילוכים ובודק חיבורים טוב טוב. בהצלחה. נערך לאחרונה על ידי chenrp : 13-07-11 ב 13:43. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קשיים בהכנסה להילוך אחורי | shambi | בעלי מקצוע | 2 | 23-06-11 20:27 |
| abs נכנס לפעולה מוקדם מדי | harelazulay | פונטו - טכני | 6 | 21-01-11 20:20 |
| קפיצה בכניסה להילוך - ELX03 | a_eliran | פונטו - טכני | 2 | 20-12-10 19:46 |
| רעש חריקה בהורדה להילוך שני | eliran_a | אונו - טכני | 6 | 30-12-07 17:32 |
| בבקשה תמליצו לי על מוסך טוב נימאס לי מהילוך שישי באזור!!! | פורום הגראז' | 3 | 23-05-07 02:47 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד