![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
תודה דוד! ניסיתי ע"פ ההוראות - והתוצאה היא שהתחיל לצאת גייזר ענק של פרפלו מהפקק ליד המנוע שלא הפסיק...אז כיביתי מנוע. כעת בנסיעה יש הרבה יותר אוויר במערכת!
מה עשיתי לא נכון?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הנה מה שכתב לך mgoldst "בזמן שהמנוע עובד תפתח את שניהם (זהירות מהמים הרותחים) יצאו שם בועות עם מים מדי פעם תוסיף מים במיכל ככה עד שלא יהיו בועות
ואז תסגור את הפקק והברז". פעל לפי מה שכתב. אל תפתח את הברז עד הסוף, כדי שיהיה לך קל לסגור. אל תמשיך לנסוע כך, כדי לא לגרום נזק לאטם הראש. דוד.
|
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
תודה דוד!
ניסיתי שוב על פי ההוראות - הפעם פתחתי את הפקק והברז רק חלקית...עשיתי כך למשך עשר דקות עד שנראה שהמים יוצאים החוצה ללא בועות אוויר...נסעתי ושמעתי עדיין הרבה אוויר במערכת...עשיתי שוב למשך עשר דקות...ושוב אותו הדבר. איבדתי בדרך כ-2 ליטר נוזל קירור שהוחלף במים מינרלים - ובקיצור, אין לי ברירה אלא לחזור למוסך (לפחות להחלפה חזרה לפרפלו, וגם שינקזו באופן מקצועי). בכל מקרה הרבה תודה על הניסיון לעזור! עידו |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לפחות תעמוד ליד המכונאי ותלמד לפעם הבאה.
![]() דוד.
|
|
|
|
#15 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
צטט:
פתיחה של צינור המים שניכנס למנוע, למלא את מיכל המים עד שיוצאים מים (מהפתח שפתחנו) ללא אויר וסוגרים. האם ניתן לעשות אותו דבר כאן? |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת נוזל קירור | amit2775 | פונטו - טכני | 4 | 16-05-10 15:39 |
| החלפת נוזל קירור | yagel32 | פונטו - טכני | 5 | 22-04-09 01:22 |
| החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
| החלפת נוזל קירור. | ronip | פונטו - טכני | 23 | 16-09-08 19:08 |
| אדי פיח על השמשה לאחר החלפת נוזל קירור | oz1 | פונטו - טכני | 5 | 23-02-08 20:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד