![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
חישן חמצן תקול יגרום לזיהום יתר, צריכת דלק מוגברת ומנורת אזהרה בלוח המחוונים.
נסה עם יותר רגש
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
שמעון במצב מסויים ולא רק בחיישן זה אי אפשר לראות זיהום בבדיקת גזים נורת הזרקה לא תדלק צריכת הדלק תהייה מוגברת ב-20% אך בתערובת מסודרת..
אחפש את נושא השירשור בנושא ואערוך http://www.fiatclub.co.il/forum/show...9+%EE%F0%E5%F2 נערך לאחרונה על ידי yair068 : 06-10-10 ב 20:56. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX
|
צטט:
כאמור, בבדיקה הראשונה לא יכולתי לשמור על סל"ד קבוע ואולי זה מה ששיגע את התוצאה. בכל מקרה, לבדיקה השניה הגעתי אחרי שימוש בתוסף והדלקת מזגן (שלא כ"כ עוזרת לתוצאת הבדיקה), מה שאיפשר לי לשמור על 2500 סל"ד כמו שעון שוויצרי והבדיקה עברה חלק. כמו שאמרתי, לא נדלקה שום נורית אזהרה ולא נרשמה תקלה במחשב, לעומת זאת בשבועות האחרונים נרשמה אכן עלייה בצריכת הדלק כך שהכיוון של חיישן החמצן מתחזק. מישהו אבל יכול בכו"ז להסביר לי מה לעזאזל הקשר למזגן? ![]() "נסה יותר רגש" זה שם של אחלה שיר - אבל אלה מבינות רק כוח אלה!!!
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
המזגן צורך כח וכח זה אנרגיה לכן צריך לפצותו בעליית הטורים
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
סליחה שאני מקשה, אבל הפיצוי לפעולת המזגן מורגש בעיקר במצב סרק בשביל שהמנוע לא יכבה\ירעד כשהדוושה של הגז לא לחוצה, ואז אני רואה שבמצב סרק, הטורים עולים במעט מ-800 ל-900 סל"ד.
אני לא רואה איך זה משפיע על כך שאפשר להחזיק טורים ב-2500 סל"ד במקום שייפלו בצורה חדה במצב רגיל? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
אתה מתאר שני מיקרים
1.עליית טורים בפתיחת המזגן וזה תקין כמעט. סל"ד תקין צ"ל 950 פתיחת מזגן 1000 . 2.אי החזקה של טורים האם רק בסרק. ז"א תערובת לא תקינה שיכולה להוביל לחיישן חמצן במיוחד.חיישן טמפ'.איגקטורים .מחשב. לבדיקת איגקטורים וחוטי הצתה הוצא כל פעם חוט הצתה ובדוק אם יש שינוי בסיבובי מנוע ורעידות. לבדיקת חיישן חמצן הוצא את התקע ע"י קיר האש ובדוק יכול להיות שתצטרך לעשות ריסט למחשב בכדי שיזהה את השינוי ואז החיישן יעבוד על ברירת מחדל ולשמעון המשורר כמו מוסכניק כיסיתי את כל האפשרויות נערך לאחרונה על ידי yair068 : 07-10-10 ב 14:01. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Junior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע "מגמגם" - ספייס 2001 16V גיר רציף | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 9 | 15-08-10 13:20 |
| "שטיח" מתחת למכסה מנוע מתקלף | snufkin | פונטו - טכני | 4 | 21-12-09 19:53 |
| פונטו ספייס 2001, למה הכוונה ב"שמור"? | him084 | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 20-08-09 01:41 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| שאלה לגבי טורים "משחקים" , ספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 4 | 21-03-08 15:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד