![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
בקשר למזגן - לאחר שבמוסך המרכזי העריכו את התיקון בימעל 2000 שקל (להחליף מפוח, וונטילים, שמן, ולמלא גז), החלטתי ללכת למוסך איטליאנו.
באורך-פלא, לפני שהגעתי למוסך המזגן התחיל לקרר בכל המצבים, אך המפוח עדיין רועש. הגעתי למוסך מאוחר, ולכן ביקשתי שלא יבצעו בדיקה, אך דיברנו באופן כללי, ואמרו לי שבמידה וצריך להחליף חלק מסויים, נדמה לי מאוורר כלשהו, לצערי אני לא זוכר במדוייק את השם, אז ניתן לקנות מקורי או חליפי. ההבדל ביניהם הוא כ 600 שקל. האם המקורי באמת שווה את הפער במחיר? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תגידו אני שומע טוב 1700 ש"ח עבור החלפת מחזיר שמן של קמשאפט
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
יאיר אם אתה בהלם מה אני אגיד?
ואני עוד משקיע בכתיבה ובהסבר ובסוף... לא נורא, שיהיה בהצלחה.
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
|
סער, ההסברים שלך, וכמובן של רפי, עזרו לי מאד. בסופו של דבר, לאחר דין ודברים, במוסך המרכזי טענו שהייתה אי-הבנה, וגבו ממני 500₪ בלבד. הם הציעו לי להחליף את כל המפוח של המזגן, ובזכות ההודעות שלכם הבנתי שיכול להיות שניתן לפתור את הבעייה בלי להחליפו, ולכן הלכתי למוסך אמין יותר (ראה הודעה קודמת) . כנ״ל לגבי הפנס - פניתי לאבנר, בעקבות מה שכתבת לי, וחסכתי 150₪.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
עדכון
עדכון - תיקנתי את כל התקלות במזגן במוסך איטליאנו (אצל אורי) בעלות של 255 ש"ח.
המפוח נוקה, והוחלפו המגעים השרופים שגרמו למצבים 1,2,3 לא לעבוד לפעמים. תזכורת - במוסך המרכזי ביקשו להחליף את כל המפוח, להחליף שני ונטילים, ולמלא גז, בעלות כוללת של מעל 2000 שקל. חסכתי מעל 1600 שקל בזכות העיצות פה בפורום, ובזכות איטליאנו כמובן - עכשיו המזגן עובד מצוין בכל המצבים, ולא רועש. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נזילת מים ליד רצועת טיימינג אונו 45 מודל 93 | gal | אונו - טכני | 2 | 30-01-10 17:45 |
| פרוק פלסטיק של פנס קידמי בפונטו ספייס 2003 | hazoom | גלריה | 0 | 26-01-10 17:53 |
| פונטו ספייס 2003 יאנג 60 כדאי ? | Lagy1941 | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 25-11-09 11:41 |
| ספייס יאנג 2003 - בעיה בגיר לאחר טיפול 15000 (כ"ע) | nadav12345 | פונטו - טכני | 7 | 18-08-09 02:51 |
| בעיית מגבים + מפוח אוויר פנימי פונטו 55 | Amit | פונטו - טכני | 2 | 07-04-09 16:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד