![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#14 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו sole
|
שלום לכולם
רציתי לומר שקראתי עכשיו את כל השרשור ואני חייב להעיר ולהאיר .
ממש הפריע לי שבשלב מסויים חלק מהמשתתפים בדיון ירדו לרמת שיחה לא נאותה ומיותרת , לכולנו אותה מטרה לשתף בידע וניסיון ואין מקום לגנון הזה . אני חושב שאל לנו לקבוע עובדות נחרצות אף פעם וטוב להעמיד במקום מי שלא מודע שההטעיה יכולה להביא להפסד זמן יקר וכסף רב ,לאחר . אני בעלים של פונטו דור 1 שנת 2000 ובשנתיים האחרונות עברתי כל תקלה אפשרית שקשורה לחימום מטרמוסטט ועד החלפת רדיאטור חימום [העלתי פרוייקט מצולם]. לדעתי כדי להחליף את הטרמוסטט וזהו ,הבנתי שכבר קנית אחד וכמו שאמרו פה לא צריך להחליף את כל הנוזל קירור בעת החלפת טרמוסטט אז לך על זה מה שכן שים לב לא להשתמש ביותר מידי כוח בעת סגירת הברגים כי אצלי ברכב לפני חודש הבורג פשוט "נמתח" ולמזלי הצלחתי להוציא אותו בלי שישבר [זה יכל להגמר באסון] כניראה אחרי 10 שנים אפקט עייפות החומר משפיע גם עליהם . לגבי החום מנוע , מהניסיון שלי במצב תקין [ונסעתי גם בלי טרמוסטט בקיץ] החום צריך לעמוד קבוע קודם כל , אצלי זה ממש כשתי קווים [דמיוניים] מתחת לחצי , ההגיון אומר שגם טרמוסטט תקין לא יצליח לשמר חום תקין בתנאים קיצוניים ובכן אני גר בצפת ועד היום מהנסיון שלי החום בטח לא צריך לשחק וגם לא יורד בצורה משמעותית אפילו בחורף וגם בירידות ארוכות אלא אם אני עושה זאת בהילוך סרק[ניוטרל] ודגש על ההילוך , מי שתיאר משחק בין חצי לרבע לדעתי צריך לבדוק אולי הטרמוסטט עובד אבל לא מאה אחוז או שהרדיאטור קצת סתום אילה תופעות שהתמודדתי איתם לפני חודשיים עשיתי ניקוי רדיאטור והחלפת טרמוסטט והתופעה נעלמה כליל . אני תומך גם בכך שהחום צריך לעמוד קבוע איפשהו בין החלק העליון של החצי לחצי וכל מצב אחר לדעתי לא נחשב תקין אבל מנסיון שלי אפשר לחיות עם זה כמובן תמיד לשים לב למד החום ושימצא זמן יש לבדוק את היוניט כי אני מסכים שצריכת הדלק עולה והתפקוד ירוד וחבל . זהו אני עד היום נעזרתי המון בפורום ואני מקווה שימשיך להיות חברי ופורה כמו שהיה עד היום ! עידן |
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ELX 2002 ידנית - OBD קורא תקלה מספר P1135 | raanan_t | פונטו - טכני | 7 | 30-10-11 23:42 |
| יעוץ לגבי טיפול לאחר רכישה | Juvalz | פונטו - טכני | 3 | 07-03-10 12:16 |
| מספר שאלות לגבי גרנדה פונטו 2008 | dor hajaj | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 04-12-09 23:26 |
| מספר בעיות לאחר ביקור במוסך- פונטו HGT | *ניר* | פונטו - טכני | 8 | 01-07-09 20:42 |
| פוליס ווקס - מספר שאלות לאחר חיפוש | פורום הגראז' | 9 | 04-06-07 17:21 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד