צטט:
במקור פורסם על ידי avil84
אוקיי אז עדכון נוסף
היום הכנסתי את האוטו למורשה בחיפה אם תרצו את השם אומר בפרטי על מנת להמנע מתביעה .
אמרתי לו שהבעייה היא נפילת הטורים ואכילת דלק מוגזמת. אמרתי לו גם שעשיתי בדיקת מחשב לא במורשה ושם לא הראה שום תקלה.
אוקיי אמר שהוא חייב לבדוק הוא במחשב והבדיקה תעלה 100 שקלים.
בדק ואמר שהמחשב לא מראה שום תקלה והבעיה לא נובעת מחוטי הצתה אלא ניקוי בית מצערת.
הניקוי יעלה 250 כולל הבדיקת מחשב.
ביצע ניקוי. (לקח ספריי ניקויי פירק את הצינור גומי ואמר לי לשבת באוטו ולתת גז והשפריץ שמה) זה כל הניקוי .
האוטו סוחב יותר טוב אבל עדיין הטורים משחקים בין 800 ל900
כשאני משחק עם הגז ונותן מכות קטנות האוטו לא מעלה את הגז חלק אלא מגמגם .
כשאמרתי לו את זה הוא אמר לי שאסור לתת מכות של גז קטנות ובגלל שזו מצערת חשמלית האוטו מגמגם ובכלל לא בודקים בניוטרל את המנוע. לי זה נראה הזוי ולא תקין שהאוטו לא עובד חלק גם כשנותנים מכה של גז קטנה. ואמרתי לו שהבעיה שלשמה הגעתי לא תוקנה . אמר לי תסע כמה ימים ותראה שזה יעבור.
האם בכל הספייסים זה ככה? האם זה תקין ? שאלתי אותו אם ניקוי בית מצערת לא צריך לפרק אותה ולנקות נאמר לי שככה עושים בפונטו ניקוי..
מחר אני יחליף (לבד)את חוטי ההצתה גם ויעשה טיפול 10000 קניתי היום חלקים שמן פילטרים פלאגים . לגבי חוטי ההצתה הוצעו לי מקוריים ב220 שקל וברו ב300 העם ללכת על המקורי או שהברו יותר טובים?
עד היום חשבתי שהם מקצועיים ואפילו המלצתי לחברים אבל לא נראה לי שאני ימשיך בדרך זו.
ניקוי בית מצערת כבר עשיתי ב2 רכבים אחד מהם הוא הנוכחי, ובשנהם פירקתי את בית המצערת ונייקיתי.לכן נראה לי חובבני.
|
לפני כמה תגובות רשמתי שגם לא היתה תקלה דומה (אני לא יודע אם זהה... אבל דומה) שהרכב קצת מגמגם ומקרטע.. נכנסתי למורשה בנתניה (שמכירים אותי ואני מכיר אותם כבר)
החליפו חוטי הצתה/פלאגים/וניקוי בית מצערת (כשכל הזמן אני ראיתי את התהליך דרך החדר המתנה ככה שלא אמרו לי לשחק עם הגז או משהו בסגנון בזמן הניקוי בית מצערת)
התקלה עד כה נפתרה והטורים עומדים יציב על 700+-