צטט:
במקור פורסם על ידי ליאור23
אתן דוגמא קטנה, הדוושת קלאצ' אצלי לא עלתה עד הסוף, ישר המכונאי בא ואומר צריך להחליף משאבת קלאצ' עליונה ואם אני לא יחליף אני יהרוס את הגיר ואת המשאבת קלאצ' תחתונה וזה יעלה לי אלפי שקלים וכדאי להקשיב לו, כמובן שלא שמעתי בעצתו ומיד קפצתי למוסך שכן שסידר לי את התקלה ב100 ש''ח בלבד!!! ,במקום 800 ש''ח של חלקים ועבודה. אז בבקשה שישמרו על כבודם ולא ינסו לעבוד על לקוחות שרוצים לטפל ברכב כמו שמגיע לו, ולא לנפנף בן אדם רק בגלל שהרכב שלו לא בן שנה או שנתיים בטענה שרכבו ישן ואין חלקים וגם לו יהיו לייבא לו ושילך לחפש את החברים שלו, וזה אני אומר משלושה מורשים שביקרתי בהם.
|
גם אם הדיאגנוזה של אותו מכונאי היתה שגויה, הוא עדיין לא טעה בדרך הפעולה שבה בחר לנקוט.
מניסיון כואב גם ברכבי הנוכחי וגם בזה שקדם לו, מהרגע שהחלפת משאבת קלאץ' אחת, השניה תגסוס תוך זמן קצר מאוד אחריה. פעם אחת ההפרש בין ההחלפה שלהן היה בול חודש, פעם אחרת שלושה חודשים.
אני בהחלט חושב שעשית בשכל כשביקשת חוו"ד נוספת ושמח בשמחתך על כך שהצלחת לסדר את התקלה בעלות מינימלית, אבל לא הייתי נחפז להסיק מהמקרה שלך מסקנות בנוגע לטוהר כוונותיהם של העובדים במוסך המרכזי של סמל"ת.