צפה בהודעה יחידה
ישן 10-05-10, 16:29   #3
ליאור23
Senior Member

האווטאר של ליאור23

הגלגלים שלי: z750L
4. לדעתי טעון שיפור דחוף זה היחס במורשה, למזלי יש לי ידע מסוים במכניקת הרכב ואני לא נותן שיעבדו עליי בקלות ,מה שכן הייתי תמים והייתי בטוח שבמורשה לא יתעסקו אותי בשטויות וינסו לדחוף לי דברים וחלקים שאני לא צריך, מה שאני רוצה לומר זה שאם המורשה מנסה לעבוד עליך אז על מי אוכל לסמוך, אתן דוגמא קטנה, הדוושת קלאצ' אצלי לא עלתה עד הסוף, ישר המכונאי בא ואומר צריך להחליף משאבת קלאצ' עליונה ואם אני לא יחליף אני יהרוס את הגיר ואת המשאבת קלאצ' תחתונה וזה יעלה לי אלפי שקלים וכדאי להקשיב לו, כמובן שלא שמעתי בעצתו ומיד קפצתי למוסך שכן שסידר לי את התקלה ב100 ש''ח בלבד!!! ,במקום 800 ש''ח של חלקים ועבודה. אז בבקשה שישמרו על כבודם ולא ינסו לעבוד על לקוחות שרוצים לטפל ברכב כמו שמגיע לו, ולא לנפנף בן אדם רק בגלל שהרכב שלו לא בן שנה או שנתיים בטענה שרכבו ישן ואין חלקים וגם לו יהיו לייבא לו ושילך לחפש את החברים שלו, וזה אני אומר משלושה מורשים שביקרתי בהם.

5. אמנם עדין לא הגעתי למצב כלכלי שיאפשר לי לקנות אחת חדשה אבל בע''ה זה יגיע מתישהו ואני הייתי רוצה פיאט כי לדעתי יש להם את הרכבים אולי הכי יפים שיש בשוק שלנו, ואם הם יורידו את הרגליים לקרקע וינסו לצאת במבצעים אטרקטיבים כמו שאמרו מעליי זה ישפיע מאוד על דעת הצרכן.