|
אנני מכיר את החבר שמעלי, אך אל תאמר לחברים המכובדים פה אתם מדברים על מחשבים ושטויות.
אין לי בעיה שתאמר דברים מוטעים, אך לפחות אל תטעה אחרים.
הרכב המדובר הינו מודל 94, לפיכך אם זכרוני אינו בוגד בי מדובר ברכב עם הזרקה, ולא עם קרבורטור כפי שציינת.
יתרה מכך אם זכרוני אינו בוגד בי, כן מדובר ברכב בעל מחשב boshe לניהול הזרקת הדלק.
דהיינו שכן מדובר עם רכב בעל מחשב ו"שטויות" כדברייך.
אנני יודע מאין הבאת את הרעיון המדומיין שאונו 60 מודל 94 היא בעלת קרבורטור, אז דע שאונו 55 מודל 94 היא בעלת הזרקה, אז לא מן הנמנע שאונו 60 וודאי תיהיה עם הזרקה במודל הנוכחי.
עכשיו לאחר שסיימתי איתך, הרשה לי להתחיל עם פותח השרשור.
אתה מתאר כאן בעיה שכאשר הרכב מתחמם הרכב נכבה. הבנתי את הבעיה.
ראשית יעזור אם לפני שנמשיך לבדוק מתן דיאגונזה מדוייקת שתענה על השאלה ששאל אותך רפי לין, הוא שאל שאלה יפה, והוא וגם אני יודעים בדיוק למה הוא שאל אותך את השאלה הזו, אז אנא בדוק וענה לנו ממצאים עליה.
כמו כן, לא כתבת מה קורה לאחר שהרכב נכבה, האם הוא מניע חזרה בקלות? או האם יש סטרטר ולא ניתן להניע עד התקררות תא המנוע?
מבלי להכנס לפרטים ובמתן דיאגנוזה שיטחית אני יכול לתרום ולומר לך, חיישן מנוע סרק (וזאת נדע לאחר שתעשה את הבדיקה של רפי ותתן לנו תשובה), כמו כן יכול להיות גם מודול הצתה אלקטרוני ו/או מפלג.
במרבית המקרים בהחלפת מודולים, מדובר כפי שאמר רענן במודולים סיניים שהם בדיוק עושים את הבעיה שאתה מתאר, הם מתחממים ואז מפסיקים לעבוד. ולכן ברכבך חשוב לרכוש מודול הצתה אלקטרוני של חברת מגנטי מרלי. כמו כן, אותה הבעיה יכולה לקרות גם כאשר המפלג מתחיל להתעייף, אך את זה אפשר לשלול במידה ותאמר לי שלאחר שהרכב כבה, אתה נותן סטרטר חזרה והוא מניע.
בכל אופן נסה לכתוב יותר פרטים ולענות על השאלות של החבר רפי.
אך ככל הנראה חיישן מנוע סרק היות ואתה מציין שהרכב מקרטע, משמע טורים נמוכים, משמע אתה נותן דלק מאופן מלאכותי ומונע את הכיבוי שלו. ולכן הדיאגנוזה שלי היא מצטרפת להשערה של רפי.
לגבי המערכת, אם התקינו לך סאב וופר או צרכני חשמל כבדים, עשה בדיקה ולהבא כבה את המערכת על מנת לשלול אותה.
נערך לאחרונה על ידי saar : 12-10-09 ב 11:39.
|