צפה בהודעה יחידה
ישן 30-08-09, 14:33   #4
רועי.ש
Junior Member
 
האווטאר של רועי.ש
 
תאריך הצטרפות: Aug 2009
מיקום: חיפה
הגלגלים שלי: Punto Spice 16V Dynamic
הודעות: 6
תודה על התשובה המפורטת, סער (ותודה גם על התגובה השניה - תושבת גיר נבדקה למען האמת וגומיות שאכן נשחקו, הוחלפו).

הסליל ברכבי שולט על כל הרביעייה, כך שלפחות זה נפסל. בדקו עם אקזמינר - לא מצאו כלום, לפחות לא בעניין הזה (הייתה דווקא בעיה עם הפנסים שסודרה). מנוע צעדים/מזרקים - לא נבדק, למיטב ידיעתי.

אני לא יכול לחשוב על שינוי (התקנת דיבורית למשל, אם כי קיימת) שנעשה ברכב ושיכול לגרום/לעודד הבעיה.

אני אבדוק כמובן את מה שלא נבדק ובעניין המצערת - אבצע ניקוי יסודי כפי שאתה מציע. בניקוי כפי שהתבצע, באמת יצא הרבה מאוד לכלוך. ייתכן וניקוי כזה לא הספיק ובאמת צריך לנקות כך.

בעניין של הטורים בהנעה, אם במושג "קר" הכוונה היא לכך שהמנוע לא פעל בצורה רציפה פרק זמן ארוך - אז התשובה היא כן. זה לא קורה כל הנעה, אבל שמתי לב שבעיקר אחרי הפרשים גדולים (נניח - מעל 20 שעות) בין פעולת המנוע האחרונה לבין ההנעה, העניין מתרחש (לא כל הנעה כזו). בניגוד לרעידות שתיארתי בעצירה, בהנעה מדובר במשחק מאוד עצבני של הטורים, ואפשר ממש לשמוע את ה"קרטוע".
רועי.ש מנותק   הגב עם ציטוט