צטט:
במקור פורסם על ידי makara
הציק לי רק בעין שלא פירקת את החיפויים בצידי המושבים (לדעתי גם לא מאוחר)
|
היום סידרתי את הבעיה הזו והעברתי את הכיסוי בתוך הפלסטיק. עכשיו זה נראה הרבה יותר יפה ממה שרואים בתמונות.
צטט:
במקור פורסם על ידי makara
תרכין את הראש אל מתחת לכיסא ותזיז קדימה ואחורה את המושבים ותראה אם הגומיות הצידיות והמדוברות לא נמתחות בזמן שהכיסאות זזות על פני המסילות.
|
הגומיות לא זזו, אבל בכל מקרה העברתי אותם מקום, ראה פירוט מעלה. רק אציין שפחד אלוהים להלביש כיסויים על הרכב הזה, כל תחתית הכיסא מלא בחוטי חשמל וקונקטורים צבעוניים. טעות אחת קטנה שלי היתה עולה לי ביוקר אם הייתי קורע איזה חוט, אז נאלצתי לעבוד לאט. אני לא יודע אם לבעל מקצוע היה סבלנות וכוח לבצע את העבודה הזו, הלך לי הגב.
צטט:
במקור פורסם על ידי Caveman
גיא, לא אני, לא אתה, וסביר להניח שאף אחד אחר כאן, יודעים בדיוק איך נפתחת כרית האוויר במושבים בפאביה.
|
אני בדקתי את העיניין הזה היום טוב טוב ע"פ המלצותכם, והתברר שהרצועה והכיסויים לא מפריעים כלל לפתיחת הכריות. במידה והיתה נוצרת בעיה, הייתי מפרק את הכיסויים.
צטט:
במקור פורסם על ידי Caveman
זו גם לא הפעם הראשונה.
|
אפשר לשאול על מה אתה מדבר?
צטט:
במקור פורסם על ידי student
ל- CF פנית, לא טעית:
|
תאמין לי שאני מתחרט שנשרמתי לשם מלכתחילה.
יושבים שם מס' לא מבוטל של נהגים חדשים שאין להם שמץ של מושג בנושאים המדוברים, ואפילו כל מיני ילדים שאין להם כלל רישיון, לא מציינים זאת בפרופיל, ופשוט רושמים שטויות על גבי שטיות.
אני לא נכנס לשם הרבה, אך ממה שיצא לי לראות גם בפורום הטכני וגם בפורום הייעוץ, כ- 30% מהשואלים ששאלו שאלות לא קיבלו תשובות הולמות, ואפילו קישקושים. העציב אותי לראות דבר כזה, אך מכיוון שהחלטתי לפרוש משם לא יכלתי להגיב ולתקן את השטויות שנרשמו שם.
כעת, במאגר המידע של קארס פורום יש מידע מוטעה גם על הפאביה, וגם על האונו.
צטט:
במקור פורסם על ידי vRS
גיא, בקשתי ממך שלא לעלות אותו הת'רד כדי שלא תעשה מעצמך צחוק בפני אותם 50K גולשים.
כמובן שאתה רצת ופרסמת את אותו הת'רד והתגובות היו כנגדך ולא כנגד צ'מפיון.
|
ביקשת ממני לא להעלות את השרשור כדי לא ללכלך את שם סוג הרכב הספציפי הזה, שאז סבל משם רע עקב השרשור שאחד מהגולשים פתח עם כל מיני קישקושים, שכותרתו היתה: "מאוכזב מאוד מרכישת סקודה פאביה חדשה". אז נוצר רושם רע, ואתה ביקשת ממני להימנע מפרסום גם כדי לא ללכלך את שם המותג ולא את היבואן.
רוב התגובות שם היו בעדי, מה גם שהיתה בעיה בצילום ולא כולם ראו את הנזק, תלוי בסוגי המסכים של כל גולש וגולש.
כמובן שבכל שרשור חייבים להיכנס כמה אנשים מטעם היבואן ולהגיב לרעת פותח השרשור, אני פשוט קראתי תגובות אלו בחצי עין והמשכתי הלאה.
צטט:
במקור פורסם על ידי liorwohl
לאמא שלי הייתה אופל קורסה 9 שנים בלי כיסויים והכסאות היו כמו חדשים שמכרנו אותה
|
לדודה שלי היתה פיג'ו 307 שנת 2002, ואחרי כמה שנים בודדות היא עשתה טרייד אין ל- 307 חדשה. בחנתי את הרכב במעמד הבדיקה לפני שנמסר ללובינסקי וכל הכיסאות היו קרועים ובלויים, ראו את כל הספוג מבפנים. מאחור היו שאריות כתמים וכ', פשוט זוועה. כיסויים היו מונעים זאת.