צטט:
במקור פורסם על ידי blueuno
ל- STIO
רק רציתי להגיד לך כמה דברים אני כל הזמן עוקב אחרי ההודעות שלך, ולדעתי עברת כל גבול , בכל נושא , שיש , זה לא קשרו לשירשור הנ"ל.
אבל אתה בן אדם ישר מידי ,וכל הזמן מבאס אנשים אחרים, אתה מתייחס לדברים קשה מידי, ונכנס לפרטים שלא צריך להכנס אליהם.
אני אומר דברים אלה לא כדי לפגוע , או ליצור ויכוח פשוט זה מעצבן,
לדוגמא האונו טורבו שבנו מחדש האדומה , אז אתה מציק כאשר מתחיל לספר שחסר לא סמל מסכן,
או אם יש איזה מדבקה אז אתה אומר שזה לא יפה בלי ששאלו אותך, או שלא הגעתה בזמנו בגגל שיש לך אונו, אבל אם כל הכבוד אם האונו שלי אני מגיע לכל מקום ולא מפחד, ועכשיו בשרשור הזה אתה מתחיל לספר אל הארגון וכל מיני שטויות שזה בכלל לא מעניין , מי שרוצה מגיע ומי שלא רוצה שישאר ביית בלי תגובות מיותרות.
מבקש לא להנפל עליי בגלל זה , פשוט זה עיצבן אותי.
תודה
|
יש הרבה (מאוד) אנשים שעוקבים אחר ההודעות שלי, אני שם לב לזה כל הזמן.
לקביעה ש"עברתי כל גבול בכל נושא" לא אתייחס, כי מבחינתי זאת פרובוקציה מצדך שנועדה להלהיט את הרוחות.
בנושא האונו טורבו האדומה- ככה לא משפצים מחדש רכב.
כל הרכב הזה מעוות כאילו עבר תאונה קשה עם פגיעת שלדה חמורה. אתה צריך לראות איך רכבים יוצאים ממוסך הפחחות וצבע של קרוב משפחה שלי- כמו חדשים אחרי תאונות שלדה קשות.
לגבי הסמל קצת תמוה שמשפצים רכב ולא מארגנים לו סמל שנמצא בפרוקייה כמו זבל.
בנושא המדבקות על הרכבים: לא יודע איך המצב אצלך, אבל ציבור הנהגים החדשים עם האונו צריכים להבין, שהמדבקות (כל מדבקה, חוץ ממדבקת המועדון) שהם מדביקים על השמשות פשוט מכוערות. אין מה לעשות.
בכל מקרה הערתי על המדבקות אך ורק אם מישהו העלה תמונה ושאל "מה דעתכם?".
בנוגע לאונו שלי: הרכב היה שמור מכל הבחינות והיה יכול להגיע לכל מקום בארץ. היו ימים שהרכב נסע 300 ק"מ ביום ולא קרה לו כלום- אך תמיד יש את החשש שהרכב ייתקע בגלל שמדובר ברכב ישן. זה שאתה לא מפחד זה נחמד, אך לא מספק לך ערבויות כלשהם.
בנושא המפגש- מדובר בארגון חאפרי, מתחת לכל ביקורת ורשמתי את כל זה כבר שם. מי שרוצה לקחת סיכון ולהגיע שיעשה זאת, לדעתי מדובר באירוע הכושל ביותר של 2009.