צפה בהודעה יחידה
ישן 18-02-09, 18:39   #9
Ron_Dadon
Senior Member
 
האווטאר של Ron_Dadon
 
תאריך הצטרפות: May 2008
מיקום: עכו
הגלגלים שלי: Punto ELX 16V
הודעות: 632
שלח הודעה דרך ICQ ל Ron_Dadon שלח הודעה דרך MSN ל Ron_Dadon Send a message via Skype™ to Ron_Dadon
עידכונים קלים...
לאחר עוד מספר נסיעות באיזור, בתנאי נסיעה שונים...
שוב בנסיעות בשעה מוקדמת מאד בבוקר (חוזר מהעבודה פשוט) הסל"ד משחק, רק שפעם שמתי לב למשהו נוסף. הסל"ד משחק בין 1500-2000 אך ורק כאשר ברגע עזיבת דוושת הגז הסל"ד נמוך מ2000! שילוב לטיפ', עם "הילוך" שישי, גם כן גורם למשחק (הסל"ד עדין מתחת ל2000), ירידה להילוך חמישי, מעלה את הסל"ד ל2100 והוא נשאר יציב. שוב חזרה ל6 או לD והסל"ד חוזר לשחק.

אגב, הפעם כיביתי את הרדיו-דיסק לחלוטין והאזנתי בקפידה למנוע, ואכן המנוע עצמו משנה סל"ד, כך שזה לא סתם זיוף של חיישן הסל"ד שלא משדר נכון למחשב.

בתנאי מזג אוויר אחרים (שעות מאוחרות יותר ומין הסתם טמפ' גבוהה יותר) - הכל תקין לחלוטין.

יתכן כי חיישן טמפ' המנוע מזייף בטמפ' נמוכה? (מה שלא הגיוני לי שמחוג החום של המנוע עומד על החצי כל הזמן) - פשוט עקב כך שזה קורה רק בטמפ' סביבה נמוכה יותר, מעלה ישר השערות לכיוון חיישני טמפ'. האם יש לגיר חיישן טמפ' משלו (טמפ' שמן?)?
במוסך אני מאמין לא יוכלו לבצע איתור תקלה - פשוט כי מחשב הניהול לא משדר שום תקלה (לא נדלקת שום נורת אזהרה)
__________________
Fiat Punto Spice 2001 ELX Auto'
Ron_Dadon מנותק   הגב עם ציטוט