אני אעשה את הבדיקה בהילוך רביעי ברגע שיצא לי.
כשאני אומר האצה חלשה - הכוונה היא שלא מרגישים משיכה\תאוצה רצינית בהילוך ראשון. (למשל בפונטו ELX שהיתה לי - לדעתי היתה משיכה יותר טובה בהילוך ראשון). למרות שזה ההילוך שאמור להיות עם התאוצה הכי חזקה.
לפי מה ששמתי לב, כשהמנוע חם אז יש משיכה טובה יותר. כנ"ל אם האוטו עשה קצת נסיעה בין עירונית והגיע למהירויות והילוכים גבוהים, אז הוא מתנהג טוב יותר אח"כ. (כשנסעתי לטיול בצפון, הוא נסע ממש טוב).
בנסיעה עירונית עם פקקים, זה כאילו שהמנוע נסתם - עושה הרבה רעש ולא נותן ביצועים (אולי המנוע מוצף בדלק?)
זה כאילו יש לאוטו מצבי רוח.. לפעמים חזק מאוד ונותן "פתיחות" חזקות מאוד, ולפעמים - פשוט לא.
עוד משהו ששמתי לב אליו ומתחבר לי לזה שהבעיה היא אולי בהזרקה - אם אני מאיץ בלי ללחוץ על הדוושה עד הסוף, אלא רק באופן יחסי - לחיצה חלקית (כלומר מעלה את הטורים לא בבת אחת אלא בהדרגתיות), המנוע מתנהג הרבה יותר טוב.
ועוד משהו אחרון - האוטו זולל דלק בעירוני - 1-8, 1-7.5. בבינעירוני עושה 1-12, 1-13.
לגבי רעש דיזל - אצלי זה מופיע לא רק בהתנעה אלא גם בנסיעה איטית (כשיש הילוך משולב זה יותר רועש - פחות בניוטרל) - ושוב, לא תמיד.. פעם כן, פעם לא.
בקיצור.. אני לא ממש סגור על מה בדיוק הבעיה... וגם ברור לי שזה כמו הליכה לרופא.. ברגע שמישהו יבדוק לי אותה היא תתנהג כמו בובה
מישהו יכול להמליץ לי על מוסך טוב שיודע איך האוטו אמור להתנהג?
(הייתי במוסך המרכזי ברמת החייל אחרי שקניתי אותה)