צפה בהודעה יחידה
ישן 30-01-08, 18:02   #4
vRS
צלם מערכת

הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
צטט:
במקור פורסם על ידי KoF-sHeLeG צפה בהודעה
זה עניין סובייקטיבי, אוראל.
אני למשל לא חושב שיש טעם להוציא כמעט 120K על סיאט איביזה, משופצרת ככל שתהיה. למען האמת, אני לא חושב שקיימת בארץ סופר מיני ששווה מחיר כזה (למעט מותגי יוקרה או גרסאות ספורטיביות).
אבל ב-92K, הגרנדה פונטו 1.4 יכולה לתת תמורה נאותה ביותר למחיר.

גל, המחיר של האיביזה ירד ל-109K (לגרסת ה-5 דלתות. גרסת 3 דלת' הדלתות זולה יותר).
אומנם אני מעט מאוכזב ממנה, אבל אני עדיין בדיעה שהיא נותנת תמורה לא רעה בכלל לכסף - היא נותנת המון איבזור.

תראה לי סופר מיני אחרת שיש בה חישוקי 16' על 205/45, סאן רוף מקורי, מושבים ספורטיביים, מתלים מוקשחים, בקרות אחיזה ויציבות, בקרת אקלים (וכו')? אין כאלה, אם בכלל.

ועוד לא הגענו לעיצוב - האיביזה פשוט יפיפייה. לטעמי, לא פחות יפה מהפונטו (אם לא יותר יפה).
מושכת המון תשומת לב (לטוב ולרע).

ואם זה לא מספיק לך - תמורת תשלום נאות תוכל לקבל גם ר"ד MP3 מקורי עם שליטה מההגה, כריות אוויר וילון ו-Xenon מקורי.

תוכל לקבל את זה בפונטו? בחלומות הלילה שלך, אולי.

בקיצור, גם אתה (בדיוק כמו גדעון) - משוחדים ומכורים למותג "פיאט", וקשה לכם להיות אובייקטיבים.
אני אובייקטיבי. אני מעדיף את הפביה על פני האיביזה, אבל זה לא אומר שהיא גרועה/רעה/Whatever. הפביה פשוט טובה (עוד) יותר בכל מיני תחומים.
היום, יותר מתמיד - האיביזה נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף (למרות שגם תמורת לא רחוק מ-120K היא סיפקה תמורה לא רעה בכלל).

ב-92K אתה מקבל ז**, ולא יותר מזה. אין שום תמורה בעד האגרה.
זאת הבעיה של הגרנדה פונטו...

אגב, הפביה החדשה הגיע ארצה. מחר נלך לראות מי נגד מי.
אם התמחור שלה היה נורמלי - יכול מאוד להיות שנראה לא מעט כאלה (כמו שיש לא מעט 16V מהשנתונים האחרונים).

נערך לאחרונה על ידי vRS : 30-01-08 ב 18:05.
vRS מנותק   הגב עם ציטוט