צטט:
במקור פורסם על ידי matansab
כדאי לתת למנוע לעבוד עם מים נקיים לאחר ריקון נוזל הקירור הישן, וטרם מילוי הנוזל החדש.
חכה לפתיחת הטרמוסטט, ותן למנוע לעבוד מספר דקות נוספות.
למים חמים יכולות ניקוי טובות יותר משל מים קרים. אם לאחר התהליך יוצאים מים מלוכלכים, כדאי לחזור על התהליך שוב.
|
לגבי תהליך ניקוי מערכת הקירור לצורך שינוי נוזל קירור אתה צודק ורצוי גם לשטוף עם צינור גינה את רדיאטור החימום ע"י חיבורו לצינור כניסה העברה לחימום והזרמת המים עד שיצאו נקיים וחשוב לנקז אוויר טוב מכל המערכת
צטט:
במקור פורסם על ידי מאור30
לא טעית בכלל...החלף לפארפלו!
|
פארפלו או לא פאראפלו הראש ילך אם יש בעיה/ או אם יש בעיה אחרת במערכת הקירור כגון טרמוסטט תפוס בעיה במאורר לא משנה אם מדובר בנוזל קירור הכי פשוט שיש
צטט:
במקור פורסם על ידי assafP2003
לא מדובר במים רגילים .
מדובר ככל הנראה בפרסטון ..
אז כרגע להשאיר את המצב כמו שהוא ?
משום מה אני הבנתי שהיצרן ממליץ אך ורק על פראפלו , אחרת יש סכנה לראש כי הוא רגיש לכל סוג אחר של נוזל קירור , האם טעיתי ?
|
הראש בפונטו 16 שסתומים רגיש מאוד זה נכון אך זה לא ישנה לו אם יהיה פארפלו או לא לפני כמה שנים עשיתי ראש לפיאט אונו 1.4 S70 והרכב היה מיתחמם למרות שניקזתי אוויר וכל מערכת הקירור היתה חדשה יעני רדיאטור טרמוסטט יוניט מאורר אחרי שבדקתי את עצמי כמה פעמים בדקתי את גובה הראש ומיסתבר שהוא היה נמוך ככה ששום נוזל קירור שבעולם לא יעזור ואיכות הנוזל לא משפיע כלל על היתחממות אצלי כל הרכבים עובדים עם הנוזל הכי זול שיש וזה כולל הטנדר מיצובישי שלי 2 פורד פיאסטה ווולבו אספנות 2 סוזוקי בלנו וסוברו אימפרזה
כל יצרן מגדיר נוזל קירור כזה או אחר כדי שיוכל להרוויח המדינה שלנו לא כל כך קרה שצריך להישתגע עם נוזל שנק' הקיפאון שלו כל כך נמוכה כשאני החלפתי אצלי בפיאט משאבה אחרי שעבדה ושבקה חיים עם נוזל קירור פאראפלו המראה היה זהה לאחת שעבדה על נוזל קירור רגיל
ואם מישהוא ירצה אני יעלה תמונה מחר של משאבת המים של הטנדר שהחלפתי לא מזמן כשעשיתי טימינג