צפה בהודעה יחידה
ישן 06-02-14, 20:18   #4
davidmzr
Senior Member

האווטאר של davidmzr

הגלגלים שלי: פונטו
איי חבר הפורום !
הטעת אותי, מתברר שזה לא המוסך שאמרת לי בנייד.
לכן מה שכתבתי בהודעה הקודמת לא רלוונטי. את בעל המוסך המפורסם בשרשור, אני מכיר עוד בהיותו בחור צעיר שעבד אצל חבר שלי, בעל מוסך לחשמל ומכונאות.
למגיבים בקרספורום (מלבדך מתן ) שביקשו לסגור את המוסך, אין בכלל מושג כיצד מתנהלים העניינים במצב כזה. עשיתי היום סיבוב באיזור התעשיה ועברתי ליד המוסך, תתפלאו שהמוסך היה מלא רכבים שטיפלו בהם.
ז.א "הכלבים נובחים והשיירה עוברת".
מקרה חמור שקרה ברחובות לפני מס' שנים, שטופל ע"י אמנון לוי במצלמה ניסתרת, צולם והוקרן בטלויזיה, גם הוא לא הביא לסגירת המוסך או לפגיעה בפרנסת המשפחה. לאחר הפרסום, עקבתי אחרי עבודת המוסך. חודש לאחר הפירסום העבודה חזרה כבראשונה.
סטודנטית ממכון וייצמן, נענתה להודעה שפירסם המוסך בעיתון מקומי, "טיפול 10 אלף לרכב ב- 175 ש"ח. המחיר כולל עבודה וחלקים". כאשר באה בערב לקחת את הרכב, התבקשה לשלם 1200 ש"ח, בטענה שעשו לה גם ברקסים.
שילמה וקיבלה חשבונית. חזרה למוסך מורשה יבואן פיאט, ששבועיים לפני עשה לה ברקס כללי שכלל החלפת משאבות, צלחות, דרמים ורפידות. עשתה שם סקנדל שלם ליד הלקוחות.
כך הגיע העניין לאמנון לוי. המערכת שלחה חוקרת למוסך עם רכב שמערכת הברקס פורקה ונבדקה במוסך מורשה. לא נימצא פגם בברקס. ושוב הסיפור חזר על עצמו.
אז צאו מהמחשבה הזאת, שבעל רכב שממליץ על מוסך, או ממליץ לא להיכנס לשם, משפיע בכללי על פרנסת המוסך.
דוד.