צפה בהודעה יחידה
ישן 05-12-12, 18:37   #12
Punto Evo Abarth
Senior Member
 
האווטאר של Punto Evo Abarth
 
תאריך הצטרפות: Jun 2012
מיקום: ראשון לציון
הגלגלים שלי: Punto Evo Abarth
הודעות: 107
צטט:
במקור פורסם על ידי shotdown צפה בהודעה
איבו אבארת, אז כנראה אנחנו לא באותן הזוויות.
אין שום רע בנרגילות ומנצ'יס, ואתה יכול לדבר פתוח להגיד שזה "ערסי" "מזרחי" כי כבר הבנתי את הכיוון שאמרת שלדעתך אפשר להפגש במסעדה.

בכל אופן זה עובד בכל מפגש שראיתי, ותאמין לי שלא רק ערסים ומזרחים מעשנים נרגילה, זה לא היה במקום "משדר לא איכות"
כי אני מוכן לעשות התערבות שהרוב פה יעדיפו מפגש מפולפל עם ישיבה או אפילו יום מסלול ולא להעמיד את הרכב להירקב מתחת לעץ ולאכול בלינצ'ס פטריות עם רוטב שום (אין לי מושג איך הגעתי לזה).

אוטוספורט, וואגית, ואני לא רוצה להכניס את טונר הוליקס, שהם בכלל חולים בראש, אצל כולם יש מפגשים שמשאירים לך פרפרים למפגש הבא, ובכולם עושים ישיבות כל החברי מועדון בסגנון "עמחה" (לא יודע איך לרשום את זה אפילו) וגם שם אתה תראה נרגילות וכיבוד קל ואנשים נהנים חבל על הזמן.

עם כל הכבוד לכל המפגשי אלפא ומה שאתם מציינים, הייתי פעם אחת והספיק לי, מפגש סטטי משעמם שאתה לא מוצא את עצמך, חוץ מסיבוב לראות איזה רכב ידני ואיזה אוטומט אין לך מה לעשות שם.
במפגש האחרון שהייתי עם מועדון אלפא, הדבר הכי מעניין שקרה שם היה אודי עם הסאבים בפונטו מאחורה
דבר ראשון זה לא קשור לערסי או מזרחי.
לידיעתך אני מזרחי (עירקי) וזה שאני יושב במסעדה לא עושה אותי אשכנזי אז כל הפגועים פה תגדלו.
דבר שני אני רואה בזה פסול כי מגיל 18 אני בעולם הזה ואני רואה בדיוק מה קרה אז ומה קורה היום ולמה מועדונים מעדיפים לעשות מפגשים סמויים שלכל כל ילד ידע להגיע אליהם.
דבר שלישי אין רע ביום מסלול אני בעד ואוהב להביא את הרכב לשיאו אבל יום מסלול לא יכול להתקיים כל שבוע.
דבר רביעי לא אלפא מעניינים אותי, ולא מועדון STI ולא מועדון ההוואגיות כדי שפה יהיה משהו או מועדון בכלל או מפגשים רצופים האנשים צריכים להתחיל להתחבר אחד לשני וכן אפילו מחוץ לפורום הנ"ל בנוסף לא כל פעם להסתכל על אלפא או אבארט ולהגיד למה סמל"ת משקיעים בהם ובנו לו (תפסיקו לבכות ולהיות ממורמרים) תתחילו ליזום

ואם ממש אתה רוצה אני מקווה שעוד החודש אני יעשה עלייה לצפון אתה מוזמן להצטרף וכמובן עוד חברי פורום אבל כמובן שכל אחד יהיה אחראי לנסיעה בקצב החוקי ולא לעשות שטויות כמה אתה חושב מחברי הפורום יעמדו בזה?
__________________
חלום שמתגשם לעבור מצרפתיה לאיטלקיה חמה
Fiat Punto Evo Abarth
Punto Evo Abarth מנותק   הגב עם ציטוט