איבו אבארת, אז כנראה אנחנו לא באותן הזוויות.
אין שום רע בנרגילות ומנצ'יס, ואתה יכול לדבר פתוח להגיד שזה "ערסי" "מזרחי" כי כבר הבנתי את הכיוון שאמרת שלדעתך אפשר להפגש במסעדה.
בכל אופן זה עובד בכל מפגש שראיתי, ותאמין לי שלא רק ערסים ומזרחים מעשנים נרגילה, זה לא היה במקום "משדר לא איכות"
כי אני מוכן לעשות התערבות שהרוב פה יעדיפו מפגש מפולפל עם ישיבה או אפילו יום מסלול ולא להעמיד את הרכב להירקב מתחת לעץ ולאכול בלינצ'ס פטריות עם רוטב שום (אין לי מושג איך הגעתי לזה).
אוטוספורט, וואגית, ואני לא רוצה להכניס את טונר הוליקס, שהם בכלל חולים בראש, אצל כולם יש מפגשים שמשאירים לך פרפרים למפגש הבא, ובכולם עושים ישיבות כל החברי מועדון בסגנון "עמחה" (לא יודע איך לרשום את זה אפילו) וגם שם אתה תראה נרגילות וכיבוד קל ואנשים נהנים חבל על הזמן.
עם כל הכבוד לכל המפגשי אלפא ומה שאתם מציינים, הייתי פעם אחת והספיק לי, מפגש סטטי משעמם שאתה לא מוצא את עצמך, חוץ מסיבוב לראות איזה רכב ידני ואיזה אוטומט אין לך מה לעשות שם.
במפגש האחרון שהייתי עם מועדון אלפא, הדבר הכי מעניין שקרה שם היה אודי עם הסאבים בפונטו מאחורה
|