צפה בהודעה יחידה
ישן 04-12-12, 21:35   #98
dennis
Senior Member

האווטאר של dennis

הגלגלים שלי: Cupra R
אממ

אמממ.. הרבה זמן שלא עידכנתי ויש..הרבה:
*סכרון הילוך 2-3-4 לגיר + החלפת שמן + קלאצצצ חדש. (חייב לציין שכשניפתח הגיר.. היה בקושי חצי ליטר שמן, אךך אני תוהה מתי עשו לה טיפול לגיר, כנראה שאף פעם).
*טיימינג +משאבת מים +ווריאטור (חשוב לציין שנעשה טיימינג לפני כשנה על הרכב. אבל החלטתי לעשות בכול זאת. סוג של יישור קו.
*צלחות+רפידות (הייתי חייב להחליף כי שלי היו על הפנים וכנראה שלא הייתי עובר טסט, אז הוחלף למשהו סיני זול.) בנתיים מחפש משהו מקצועי.
*פלגים+אטם מכסה שסתומים.
*הרכב עם קוילאוברים (הנמכה 50)
*משאבת שמן לא חדשה(אבל עובדת מצויין) הקודמת הייתה עייפה. והרכב נשמע כמו טרקטור, יש כאן חבר'ה מהפורום ששמעו, ויכולים להעיד(כך גם קיבלתי את הכינוי חקלאי ))
*ספויילר מקורי של אבארט, עדיין לא מורכב על הרכב. (מחכה עד לצביעת הרכב באפור כהה מט )
קצת תמונות: אני זוכר שהבטחתי מהפעם האחרונה.

נ.ב. חבר'ה מאז שקניתי את הרכב הייתה לי בבעיה שפחות העמקתי בה זה ממש לא הפריע לי.. אך לאחרונה זה נהיה יותר ויותר גרוע..
לאחר שהרכב עומד מספר שעות.. (זאת אומרת הרכב מספיק להיתקרר לגמריי) יש קושי של הנעה.. זאת אומרת סטרטר ארוך, ולפעמים גם רק סטרטר שלישי. היום בכלל סטרטר ארוך.. והצלחתי להניע אבל היה רעש מהאגזוז כאילו הרכב עוד שנייה נחנק ונכבה.. מיד הבאתי ליטוף בדוושת הגז. העלתי בקצת את בסלד וזה הפסיק.. והכול עבד פיקס. חשוב להדגיש שהרכב קר הוא טיפה רועד . עד שהוא מתחמם.. כשהוא מתחמם הוא עובד ניפלא.. לא רועד לא כלום.
חבר מהפורום (איגור) אמר שהיה לו את זה כבר .. והוא טוען שזה EGR.. אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת..:S
dennis מנותק   הגב עם ציטוט