צפה בהודעה יחידה
ישן 28-09-12, 14:54   #13
spice2003
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס
צטט:
במקור פורסם על ידי skomanov צפה בהודעה
כן, יש דבר כזה חוטי הצתה. אפשר לדעת איפה אתה מטפל באוטו? נראה לי שהמוסכניק שלך די עובד עליך....אם אני מבין נכון מה שכתבת, אז בהחלט מנסים להוציא ממך עוד כסף, כי רואים אחד שסומך עליהם. כשמחליפים פלגים לא אמורים לעשות פגם לחוטי הצתה, אלא אם כן רוצים להוציא ממך עוד כסף. ופעם אחרונה שעשיתי טיפול לפונטו שלי קניתי פילטרים שמן ואוויר מקוריים ב90 יחד, ופלגים ב100 ש"ח סט של 4. הכול נקנה ברחוב המגינים בחיפה. תזהר שלא יעבדו עליך באמת.
הי

הטיפול עלה לי 150 ש"ח, פילטר שמן 50 ש"ח, פילטר אוויר 50 ש"ח ועבודה חמישים, סה"כ 150 ש"ח, מחיר הוגן לא? החלפים יקרים בעשרה שקלים יותר מהמקורי אבל זה התקזז במחיר העבודה הזול לדעתי.

לדעתי אני כבר יכול לקנות חלפים ולעשות את הטיפול הזה בבית, למרות שאת הפילטר שמן ניראה שקצת קשה לפרק בלי להרים את הרכב גבוה, אני צודק?

למיטב הבנתי מה שאתם אומרים זה לקנות את הפלגים, פילטר שמן, מסנן אוויר הכל מקורי לטיפול הבא ולא אמור להיות קשר לחוטי הצתה? כל כמה זמן מחליפים את החוטים האלו?

דרך אגב, מה תפקיד הפלגים?

תודה!

ועוד שאלה בקשר לשמן מנוע, אני כבר טיפול שני שם Liqui moly הבקבוק האפור עם התוסף, קראתי עליו כל מיני דעות באינטרנט, קראתי על הרבה שמנים ואני לא מצליח להבין מה הכי מומלץ לפונטו שלי, השמן עלה לי 130 ש"ח, אני לא מספיק מבין כדי להגיד לכם אם השמן טוב או לא מבחינת ביצועים, אני רק יכול להגיד שאחרי 10K המכונאי ראה את השמן היום והוא במצב מצוין יחסית. האם להמשיך להשתמש בו או להחליף למשהו מומלץ יותר, אולי valvoline? במה אתם משתמשים?

נערך לאחרונה על ידי spice2003 : 28-09-12 ב 15:08.
spice2003 מנותק   הגב עם ציטוט