צפה בהודעה יחידה
ישן 25-02-12, 10:57   #4
chenrp
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס
תודה,
אכן יש בעיה.
הטורים נופלים במרמזורים (ניקוי בית מצערת בוצע), ניתן להבחין בירידה בעוצמת אורות הדרך כשאיתות מופעל, וכשהמאוורר מנוע מתחיל לפעול, מרגישים את הרכב רועש קלות.

כלומר יש בעיה בעת צריכת זרם.

מצבר הוחלף, פלגים גם.
ולכן לדעתי יש בעיה בהארקה של הרכב.

כמו כן-נדלקה לי נורת הגה שנעלמת לפעמים (בכל מקרה ההגה מתפקד מעולה) ולפי כל התגובות בחו"ל, הם ממליצים על החלפת מצבר. אני פרקתי, שיחקתי את כל החיבורים... נאדה.
אבל המצבר חדש! מכך אני מסיק כי יש בעיית מגעים.

סלילים וחוטי הצתה לא הוחלפו.
פרט לכך צריכת דלק טובה מאוד (1:18 מחוץ לעיר) ויש זמינות לכח.

מה דעתך?

עוד בחור עם אותה הבעיה:
צטט:
במקור פורסם על ידי גיאצ'וק צפה בהודעה
גם לי יש את הבעיה הזו של טורים שרועדים לקראת עצירה(ספייס 06). בנוסף לרעידות הללו של הטורים לקראת עצירה, יש לי תוספת רעידות בזמן שאני מדליק אורות או אורות חירום, כאילו כל מכשיר שצורך חשמל מכביד עוד על המערכת החשמלית של האוטו.

החלפתי לפני כשבועיים-שלושה את חוטי ההצתה, כי היה קרטוע בעת מתן הגז, היה מעין פספוס או השהייה של שנייה ותחושה של דוושת גז שלא מגיבה כראוי, שנפתרה עם החלפת החוטים. נעשה גם ניקוי בית מצערת על ידי ריסוס הספריי, ולא על ידי פירוק. לא ציפיתי שזה יעשה ניסים, אבל חשבתי שהחלפת החוטים תפתור את הבעיה. היא עזרה רק בתחום הגז וההאצה שעכשיו עובדים חלק.
לצערי, הרעידות ובעיות הטורים לא נפתרו עדיין. האוטו גם רועד לי כשאני מאט לקראת רמזורים.

מן הסתם אין לי כוח להתחיל להחליף חלקים עד שתימצא הבעיה בניסוי וטעייה, אלא למצוא את הבעיה ואז להחליף או לתקן את מה שצריך. בינתיים עוד לא חזרתי למוסך (מורשה מוכר מאוד), אשמח להצעות לבעיות אפשריות, כך שאדע לאן לכוון (מכון הזרקות, מורשה, איזה חלק להחליף/לתקן).

נערך לאחרונה על ידי chenrp : 25-02-12 ב 11:38.
chenrp מנותק   הגב עם ציטוט