|
ניר (ואדי) נכון שלאונו אין יומרות מוטוריות. היא תוכננה כרכב להמונים. גם פורד מודל T. ואני חושב שנינו נהנה להסתכל על פורד מודל T.
גם לפיאט 500 אין יומרות מוטוריות ובכ"ז מדובר באחד הרכבים היותר קלאסיים. כל כך קלאסי שיש לו מועדוני מעריצים בכל העולם (למרות מנוע 500CC מקורר אוויר, ואבזור של עגלה עם סוס).
נכון שגיוון זה חשוב למועדון, אבל גם כמות. ואני לא חושב שהיא באה על חשבון האיכות במקרה שלנו, וכל חבר במועדון נשפט על פי אופיו ומעשיו, ולא על פי האוטו שיש לו - אנחנו לא חבורה של כוסיות מרמת השרון (ויסלחו לי החברים מרמת השרון).
והערת אגב, אני לא חושב שלאונו טורבו יש יומרות מוטוריות, אחרי הכל, היא לא יכולה לפנות - ובשאר העולם מתייחסים אליה כמו לזבל מצוי. קונים אחת בפחות מ-200 פאונד.
ולגבי התמונות, ברור שכל אחד יצלם את מה שהוא רוצה ואת מה שמעניין אותו (ואכן זה לא מעניין לצלם אונו - כי יש כזאת בכל פינת רחוב), וכן אותנו מעניינים הרכבים שפחות רואים על הכביש - אבל מכאן ועד ללזרוק את כל בעלי האונו מהמועדון המרחק גדול. גדול מדי לטעמי.
אחרי הכל באיטליה אף אחד לא מתרגש מאלפא רומאו, בגרמניה אף אחד לא מתרגש מ-BMW, ובאנגליה אף אחד לא מתרגש מיגואר (חוץ מבמקרים שנופל לה האגזוז והיא יוצרת פקק על ה-M1).
אין ספק שרכבים "מיוחדים" (X1/9, הפיאט קופה, האלפות, ה-HGT, האונו טורבו, הרכבי אספנות, וכו') הם אלה שמושכים את העין ואת הסקרנות של כל מי שמגיע, ולא עוד "סתם אונו". אבל גם ל"סתם אונו" יש לדעתי מקום אצלינו.
דבר אחרון - אין ספק שהמטרה שלנו היא לעודד את החברים להיות פנאטיים בקשר למכוניות שלהם ולתחזק אותן ברמה הגבוהה ביותר, ולשמור עליהן בהתאם. ומי שחושב שאגזוז, ספויילר, מדבקות, אורות ושאר ירקות זה יפה - שיהנה מזה. על טעם וריח...
*אין ההודעה בא להעליב אף אחד. חילוקי דעות זה דבר משובח שמפרה את המחשבה. אני באופן אישי אשמח לראות את כולם (ואף יותר) בכל אחד מהאירועים.
|