![]() |
אם הכל כרגיל אני מצטרף בכל זאת, השאלה אם ההיענות תהיה דלילה יותר עכשיו, כי מקודם הייתה רשימה לא רעה
|
אני בפנים..
מה להביא? |
אמממ
חבר׳ה תשמרו כוחות, ורצון!!! הטיול נידחה במספר שבועות . לקראת סוף ינואר טיול גדול לצפון! חבל שירד לכם החשק.. עוד קצת סבלנות... חברים. נ.ב אני לא עוצר אף אחד משכן רוצה לנסוע בשבת לצפון מוזמן.. אני רק מעדכן לגביי תאריך למפגש שנדחה . התאריך יפורסם בקרוב!
|
אני מבחינתי אין לי בעיה להוציא את הטיול הזה לפועל.
השאלה מה אתם מעדיפים? |
תמיד יהיו אנשים שצריכים לבטל.
צפוי מזג אוויר מאד נוח בסופ"ש הקרוב, אי אפשר לדעת בכמה זמן יידחה הטיול והאם מזג האוויר יאפשר זאת בשבתות הבאות. אי לכך אני חושב שצריך להוציא את הטיול לדרך כמתוכנן. |
צטט:
צפוי מזג אוויר ממש טוב. ואין לדעת מה יהיה ואם יהיה חודש הבא . |
חברים הכי קל,
מי שמעוניין שידבר איתי בפייסבוק ונתאם הכל. כמובן שתצא הודעה מסודרת מי מגיע ואיפה נפגשים https://www.facebook.com/#!/OrAvalon רשימה מעודכת. 1. אור - טיפו ספורטיבה. 2. איגור - HGT. 3. אורן - פיאט קופה טורבו. 4. shotdown - פיאט קופה טורבו. 5. HGT- kiwi. 6. משה - טיפו ספורטיבה 7. מיקי לנציה או עם ^ משה ברכב. 8. UpSet - פונטו 9. ניק - אלפא 156 10. פבל - HGT כל מי שרוצה אפשר להביא שתיה קל, כוסות, נשנושים. בסוף המסלול אפשר לעצור במקדונלס ולאכול משהו כולם ביחד. |
אם יצא ואני מצטרף לדרור אז כן, אם לא אז לא יצא לי לבוא.
|
נכון לעכשיו הטיול יצא לפועל.
מקבץ אנשים קטן אך מאוד איכותים. מי שלא מגיע הפסד שלו. גם לא יצא לו להכיר אנשים מאוד איכותיים וגם המסלול המתוכן מאוד כייפי ומאוד מאתגר. אגב אור תוסיף את פבל עם HGT. הוא מגיע גם |
איזו שעה נפגשים בביג?
shotdown, אתה מגיע? מיזה על הלנציה? ואיזו? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:52. |