מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום המועדון (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   מועדון פיאט - טיול לצפון ב29.12.12 (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=15901)

or_22d 12-12-12 15:44

אתה מתכוון בביג?

Punto Evo Abarth 12-12-12 17:30

כן

UpSet 12-12-12 20:31

אני דיי חדש פה . בכל מקרה אני אישרתי כבר הגעה ורואה שיש זרימה מקווה שהדור הראשון שלי תשרוד את הכבישים .
מקווה להכיר וללמוד מכולכם .
ניפגש בטיול :)

dennis 12-12-12 21:04

אממ

לכול העלה שחוששים! אני מגיע רכב מונמך.. שכול בור קטן.. המהירות המירבית 10 קמ'ש.
כמו כן... נוסעים אך ורק לפי החוק! במקום עצמו.. כשנגיע יהיה מקום לנסיעות מבחן.. זה כמו סוג של מסלול. אין חובה להשתתפות שם.. וכמו כן אפשר לעצור בצד לנוח., לעשן נרגילה וכו'.
אני גם אספר לך. שאני לא יישתתף במסלול עצמו. כי יש לי בעיה של צריכה מאוד גבוה ברכב בסלד גבוה. (אין תרמוסטט). לא נראה לי שזה יתוקן עד אז..:rolleyes::)

shotdown 12-12-12 22:20

דניס HGT עם דורבו תופס!! - רק על הכבוד שאתה עלול להיות הראשון בארץ אם אני לא טועה נכון.??

או שאתה סתם נקניק ומדבר באוויר! :D
עד שנה הבאה אני רוצה מינימום 1 באר אצלך

בכל אופן כל אחד יכול לארגן לעצמו כיבוד ושתיה לפי איך שאיבו אבארת ציין, או שיכול לדאוג לעצמו וכמובן להביא טיפל'ה אקסטרה כי יכול להיות שבעצירות לא כל אחד יקנה או משהו כזה ועדיף שיהיה כללי כזה, אני בכל אופן דואג לזה מבחינתי.

dennis 12-12-12 22:35

אמממ

צטט:

במקור פורסם על ידי shotdown (הודעה 116656)
דניס HGT עם דורבו תופס!! - רק על הכבוד שאתה עלול להיות הראשון בארץ אם אני לא טועה נכון.??

או שאתה סתם נקניק ומדבר באוויר! :D
עד שנה הבאה אני רוצה מינימום 1 באר אצלך

בכל אופן כל אחד יכול לארגן לעצמו כיבוד ושתיה לפי איך שאיבו אבארת ציין, או שיכול לדאוג לעצמו וכמובן להביא טיפל'ה אקסטרה כי יכול להיות שבעצירות לא כל אחד יקנה או משהו כזה ועדיף שיהיה כללי כזה, אני בכל אופן דואג לזה מבחינתי.

יהיה דורבו.. אבל לא באר 1.. יהיה על מנוע סגור.. 0.5.. אבל זה ייחכה קצת.. עד לקיץ.. יש תוכניות אחרות עכשיו. :razz:8-O
חבר'ה תביאו אוכלללללל!:D;)

Uno1993 12-12-12 23:00

צטט:

במקור פורסם על ידי or_22d (הודעה 116640)
חדש בפורום, ומגיע עם הספורטיבה שלי :P
מצטרף בצפון, אני מכרמיאל אז תעדכנו אותי איפה אני יכול לפגוש אותכם.

שמח שאתה מצטרף אלינו. :D אלכס מהפייסבוק.

Caveman 12-12-12 23:43

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 116648)
כמו כן... נוסעים אך ורק לפי החוק! במקום עצמו.. כשנגיע יהיה מקום לנסיעות מבחן.. זה כמו סוג של מסלול. אין חובה להשתתפות שם.. וכמו כן אפשר לעצור בצד לנוח., לעשן נרגילה וכו'.
אני גם אספר לך. שאני לא יישתתף במסלול עצמו. כי יש לי בעיה של צריכה מאוד גבוה ברכב בסלד גבוה. (אין תרמוסטט). לא נראה לי שזה יתוקן עד אז..:rolleyes::)

זה לא כמו סוג של מסלול, זה אפילו לא מזכיר מסלול, זה גם לא מקום לנסיעות מבחן.
זה כביש ציבורי. נקודה. וכל הכללים והחוקים של כביש ציבורי חלים עליו.
מה שתעשה שם, יהיה על אחריותך בלבד.

dennis 12-12-12 23:54

אממממ

צטט:

במקור פורסם על ידי Caveman (הודעה 116660)
זה לא כמו סוג של מסלול, זה אפילו לא מזכיר מסלול, זה גם לא מקום לנסיעות מבחן.
זה כביש ציבורי. נקודה. וכל הכללים והחוקים של כביש ציבורי חלים עליו.
מה שתעשה שם, יהיה על אחריותך בלבד.

לא מכיר את הכביש, אך הבנתי שיהיה אפשר לעשות שם סשן נהיגה..?!?

yair791 13-12-12 00:03

צטט:

במקור פורסם על ידי dennis (הודעה 116648)

אין טרמוסטט אז הגיע הזמן שתילמד לתקן לבד יצא יותר אמין ב99% מהמקרים מתיקון במוסך ובטוח יותר זול:D

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:23.