![]() |
קודם כל במוסך מורשה אלו הם המחירים והמחירים בהתאם.
מגיבים פה אנשים שלא כל כך מבינים וחבל אני לא בעד להוציא אלפי שקלים אבל מי שלא יודע לתקן לבד הולך למוסך ומשלם. מזה ניקוז בלמים לדעתי סביר ביותר בכדי לנקז שמן ברקס צריך שני אנשים כדי לעשות טיפול כזה וצריך להוציא אויר מ-4 הגלגלים. החלפת משאבת מים 0.3 שעות .נראה פה את האלוף שעושה את זה לפחות 3/4 שעה במינימום. לגבי מסנן שמן אני מכיר את הנושא קודם כל עדיף לא להחליף שמן אך אם מחליפים אני הייתי מחליף גם פילטר עדיף שישאר הליכלוף בתוך הפילטר. |
צטט:
צטט:
צטט:
|
עלות שעתון של מוסך מורשה לטיפול במשאבת מים הינו כך וכך.
אין קשר אם זה על הדרך או לא. לגבי פילטר ושמן גיר ישנו שני סוגים של שמן וכנראה אלו הם ההוראות. לגבי החלפה מדוע היצרן התקין פילטר והמערכת עובדת על שמן תאר לעצמך שהרכב הייה עושה 200K אז גם אז לא להחליף. תשאל את סער וכתב פעם על אופן החלפת שמן גיר לא כל אחד יודע לעשות את זה טוב והנזק יכול להיות גדול |
יאיר אתה שוכח דבר קטן - מדובר כאן על תיבה רציפה ולא תיבה ידנית/אוטומטית רגילה.
ההוראות לגביה שונות, הפעולה שלה שונה, והשמן שלה שונה. ואם הדגישו בדף הטיפולים שאין להחליף מסנן - יש לכך סיבה כנראה. |
אפשר אולי לדבר עם המוסך
אני פונה ללב שלך טיפול הבא חינם או שהולכים לאיגוד המוסכים ;-) |
סיפור מעניין בקשר לטיפולים של הפונטו הזה, הוא עשה ב 8 שנים ו 3 חודשים רק
36k נדיר ביותר, הוא נכנס כל שנה לטיפול ומעניין איך המוסך התייחס אליו ואם הוא קרא לטיפול 20 אלף או 40 אלף למרות שהוא בכלל לא נסע, לפי מה שהבנתי מהחשבונית האחרונה כנראה המוסך הגזלן קרע לו את הצורה והחליף לו ללא צורך כל שנה הרבה חלקים. מעניין היה לראות חשבוניות קודמות. דרך אגב, במוסך שלי לא קוראים לטיפולים 20 או 40 קוראים לזה טיפול תקופתי ומחייבים 1.15 שעות עבודה, במידה ומחליפים שמן גיר, משלמים 0.3 שעת עבודה. פיני |
ליאיר יש לך טעות
בשעתון של פיאט יש "החלפת משאבת מים כאשר רצועת תיזמון מוסרת"
0.3 שעות עבודה פיני |
צטט:
|
0.3 שעה - הבהרה
0.3 של שעת שעתון פיאט זה 18 דקות.
כל 0.1 של שעה זה 6 דקות. בברכת חג שמח - רפי לין |
תפסיקו להיתמם ולהתייפיף, אף אחד ממוסכי פיאט לא משלם לכם שתסנגרו אותו.
אם הרכב לא היה במצב קטסטרופלי עשו פה על הסבא התמים הזה קופה יפה מאוד |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:57. |