![]() |
W
WAY, WAY, WAY A LOT OF MONEY
בברכה - רפי לין ;) |
חברים על איזה תוכנה אתם מדברים , שלא מצאתם בגירסא המלאה
אני יכול גם לעזור ! |
EOBD-Facile
נראה אותך משיג פריצה של התוכנה |
שאלה קטנה , מה היא שונה FIATECUScaN ? כלומר היא לשאר הרכבים ?
זה אתר הבית - http://www.outilsobdfacile.com/softw...ile-elm327.php אני אבדוק מה אוכל לעשות |
זאת תוכנה לא רק לפיאט
|
צטט:
|
תודה לך איש יקר GreaseDonkey.
דוד. |
עדכון.
הבן של בעלת הרכב הוא עו"ד צעיר. יש בעיה בהעברת הבעלות, בלי זה לא ניתן לעשות טסט. אמר לבן שלי שאיבד את צו הירושה ואינו יודע כיצד מעבירים. מה הפרוצדורה ?. דוד. |
אפשר להוציא צו חדש אחרי הכל זה מתויג בארכיון של בית המשפט רק צריך לפנות לעורך דין שטיפל בכל נושא הצבעה
|
לא צריך לפנות לעורך דין שטיפל בכל הנושא.
למה לפנות לעו'ד ?. הרי הם "שוחטים" כמו המוסכים. רק שהבן של אחותי העו'ד, לא יקרא את מה שכתבתי עליהם. :) כאשר יוסי קיבל שלילה בשל נקודות, התבקש לעבור תיאוריה תוך שנה ואם לא, יצטרך גם לעבור טסט. עברה שנה, הבחור לא הצליח לעבור פעמים רבות. פנה לעו'ד. ושילם מראש 3000 ש"ח כדי שיטפל בבעיה. אחרי שבועיים הודיע לו העו'ד שמשרד הרישוי עומד על כך שיעבור טסט ותיאוריה. כעבור חודשיים בא והראה לי רישיון שקיבל בדואר. סירב לספר לי איך בדיוק קיבל. בעלת צו הירושה יכולה לקבל מביהמ"ש העתק בלי שום בעיה. הפרוצדורה היא כך, הולכים למשרד הרישוי עם הצו ומעבירים בעלות על שם האישה, משם לדואר. לא הצלחתי להבין אם צריך לשלם פעמיים בעלות. ואפילו אם כן, אין ברירה נשלם. לא מאמין שהיא תסכים לשלם. הרכב כבר מוכן לטסט. לפני יומיים הבן צלצל לאישה וביקש לקבוע זמן ללכת להעביר. התברר שהיא חולה ורק כשתבריא אפשר יהיה ללכת. אוי לי, רק שלא יקרה לה משהו שניאלץ להמתין חודשים. :) כאשר יוסי קיבל שלילה בשל נקודות, התבקש לעבור תיאוריה תוך שנה ואם לא, יצטרך גם לעבור טסט. עברה שנה, הבחור לא הצליח לעבור פעמים רבות. פנה לעו'ד. ושילם מראש 3000 ש"ח כדי שיטפל בבעיה. אחרי שבועיים הודיע לו העו'ד שמשרד הרישוי עומד על כך שיעבור טסט ותיאוריה. כעבור חודשיים בא והראה לי רישיון שקיבל בדואר. סירב לספר לי איך בדיוק קיבל. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:39. |