![]() |
לא ניתן לבדוק דבר בלי מינימום כלים, לפחות רב מודד.
ביציאה מהקניסטר לא יכולה להיות שאיבת אוויר. אלא אם עלינו על תקלה חדשה. השאיבה יכולה להיות רק מסעפת היניקה. אם נכון מה שכתבת, המכסה דלק לא מכניס אוויר אטמוספרי, נוצר ווקום בטנק שמושך חזרה את האדים מהקניסטר. הסבירות נמוכה. חבר חזרה את מה שפירקת, פתח את מכסה מילוי הדלק, הניע בלי המכסה. ועדכן. דוד. |
לגבי מכסה טנק הדלק, כאשר אני מתדלק ופותח את המכסה אני שומע שמשתחרר לחץ דרך המכסה...
|
לא בטוח שאתה שומע לחץ שמשתחרר מהטנק, ייתכן שהלחץ שאתה שומע הוא של יניקה, בגלל התת לחץ שנוצר בטנק.
בדקת כפי שהצעתי לך ?. דוד. |
אז ככה בדקתי כפי שאמרת, הוצאתי את מכסה הטנק דלק ואת הצינור התכלת שמתחבר לצינור של הקניסטר (שחור) ואין לא דלק ולא יניקה משני הכיוונים וכמובן שהעליתי סל"ד.
שמתי לב גם לטיפות שיוצאות מהצינור מפלט (אגזוז) ניראה לי מים יש קשר? |
1 צירוף קובץ(ים)
נראה לי שאנחנו הולכים ומסתבכים. כל רגע אתה כותב על משהו חדש.
עשה סיבוב של רבע שעה ועצור, אל תכבה מנוע, בדוק אם יוצאים טיפות מים מהאגזוז. לא אמרתי לפרק את הצינור מהקניסטר, להיפך כתבתי "חבר את כל מה שפירקת חזרה", ופתח רק את מכסה הדלק. חזור שנית על הבדיקה ועדכן. קנית רב-מודד ומנורת ביקורת ?. אם כן תתחיל לבדוק את הצעד הבא. בדוק את מייצב הטורים (IAC ) לפי הסרטוט המצורף, בין A-B התנגדות של כ- 60 אום. כנ"ל בין C-D . פרק ונקה עם ספריי קרבורטור את החיישן . כדי לא לגרום נזק, אל תתיז לתוך הקפיץ, יש מייצבים שהצילינדר הוא מפלסטיק. התיז גם לבית ה- (IAC .) (המקום ממנו פירקת אותו.) דוד. |
1 צירוף קובץ(ים)
שכחתי להצביע על מיקום ה- (IAC).
הנה כאן: דוד. |
שלום דוד,
קניתי רב מודד וספריי לניקוי קרבורטורים וביצעתי ניקוי לא שמתי לב לשום שינוי. בדקתי התנגדות של חיישן הICA והתוצאות: A+C 52.3, C+D 51.6 . לגבי הקניסטר הנעתי את הרכב ובדקתי בכל האפשרויות שכוונו לסימן V ברב מודד ולא הייתה שום תגובה. לסיכום: הרכב מניע שהסטרטר פועל די הרבה זמן + תוספת גז מהדוושה, והרכב מתכבה בכל לחיצה על הקלאץ ככה שאני כבר פיתחתי מומחיות להשאיר את הרגל על הגז כדי שהרכב לא יתכבה, לשלב במהירות לניוטרל וברגל של הקלאץ ללחוץ ברקס (מאד קשה בהתחשב בעובדה שלרגל שמאל אין רגש) ככה שתמיד דוושת הגז לחוצה מה שלא תורם בלשון המעטה לצריכת הדלק שממילא בשמים. ותודה רבה לך דוד על נכונותך לעזור ולהביא לי שרטוטים במיוחד. |
ההתנגדות בחיישן לפי מה שבדקת בסדר.הוא בגבול התחתון של המדידה, אבל תקין.
אני מקווה שבדקת אותו כאשר כיוונת את הבורר על 200 אום. בדוק את המתח כאשר הרב מודד יהיה על 20V. ולא בכל האפשרויות. מצאנו בעיה אחת לא מגיע מתח לקניסטר. אבל אני לא רוצה לדגלג, על: מה עם המים באגזוז ?. בדקת כפי שכתבתי ?. מה עם הבדיקה של הפקק ?. כאשר הכל מחובר מלבדו. תשתדל לא לספר לי דברים מיותרים (זה מבלבל אותי), ותתרכז רק בבדיקות ותכתוב רק את התוצאות. דוד. |
בדקתי את חיישן הICA כשההתנגדות היא על 200 אום.
לגבי הקניסטר בדקתי גם עכשיו על 20 V ושום תגובה. המים ניתזים בעיקר שאני מעלה טורים וכמעט בכל מצב (לא זכור לי מצב שלא). הנעתי גם ללא הפקק ללא שינוי . |
איזה מים, מהאגזוז ?.
דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:27. |