![]() |
בהתחלה בדקנו קומפרסיה, כאשר כל המזרקים מקבלים מתח. קיבלנו את אותו מצב. מס' 2, 250 PSI.
ניתקנו את המזרקים מהמתח, הקומפרסיה בכולם הייתה שווה. לאחר שעשיתי משהו.:o (יאיר בטח יודע איך מטפלים במזרק סורר). בדקנו שוב עם מזרקים מחוברים, קיבלנו קומפרסיה שווה בכול הצילינדרים. קובי, לא חשוב מה עשיתי. החשוב הוא שכול הקומפרסיה שווה, והמנוע כרגע עובד מצויין. בקשר לנורה "צ'ק" שנדלקה לאחר הטיפול. סע יום יומיים היא תכבה לבד(כמו בפעם הקודמת). אם לא, נתק את כבל המינוס מהמצבר, חבר אותו לפלוס למשך חצי שעה. דוד. |
נכון
הנורה אכן כבתה אחרי נסיעה לא ארוכה
לא אפסיק להגיד ת - ו - ד - ה :)! |
חברים, היכן נמצא חיישן הקראנק?
מישהו יכול להצביע על המיקום שלו בדגמי ELX? נ.ב. אחלה שרשור. |
1 צירוף קובץ(ים)
כאן בעיגול האדום, מס' 4.
דוד. |
רב תודות.
רק מתוך סקרנות, אני חייב לראות מה מצב החיישן אצלי. מעניין כמה ג'יפה יש עליו. |
למעשה חיישני הקרנק ו- IBS, הם הכי "מסכנים" בין כל החיישנים.
הם פשוט חשופים וחסרי הגנה, השמן שנוזל מהמנוע נתפס על חיישן הקרנק בנוסף הזר כאשר הוא מסתובב , מעיף עליו אבק מהדרך. החיישנים הנ"ל יכולים למגנט שבבי ברזל, דבר שיפריע לפעולתם. לכן חשוב לנקות אותם מידי פעם . במיוחד את חיישן הקרנק, לפני שיופיעו קרטועים במנוע. דוד. |
אינני יודע אם יש לי את אותה הבעיה אבל גם לי המחשב אמר שיש בעיה בצילינדר 2.
האם אפשר תמונה של חיישן הקרנק כדי שאוכל לדעת את מה לנקות. וכיצד מנקים אותו? כאן יש הסבר טוב יותר לבעייתי: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=12126 תודה. |
רק היום התפניתי לנושא, תוך כדי טיפול.
האם יש צורך לפרק את הפלסטיק שמגן על רצועת הטיימינג, או שמא מדובר על חיישן היושב בסמוך לפילטר השמן? אשמח לסיוע. רענן. |
רענן, מאחר שמצאת לבד את חיישן הקרנק וטיפלת בו, עדכן בבקשה אם יש שיפור בעבודת המנוע.
תודה דוד. |
1 צירוף קובץ(ים)
עד שאחווה דעתי על השפעת הניקוי, אני רוצה להעלות תמונה של החיישן המדובר בכדי להקל על הבאים אחרי.
הגישה היא מתחתית הרכב ואין צורך לפרק שום כיסוי פלסטיק. החיישן מוקף בעיגול צהוב. דוד, תודה רבה על הסיוע. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:34. |