![]() |
עדיף ללכת לחשמלאי יותר מלמוסך של פיאט? אני פשוט לא מכיר אף חשמלאי באזור, במיוחד לא אחד שהוא תותח כפי שאתם רומזים שצריך להיות, לכן אני בסוג של בעיה.
אני רוצה לטפל בבעיה כמה שיותר מהר אבל אין לי לאן לפנות... אני באמת מבקש המלצה לחשמלאי טוב באזור ואם אפשרי לקבל גם הערכה לעלות זה יהיה נהדר. תודה |
טוב, אחרי חיפוש הגעתי לחשמלאי שרפי לין המליץ עליו אז אני מניח שהוא טוב. דני זומרשטיין, המנהל את חשמליית הרכב "מצת אור" שברח' יפו 100 חיפה. אם מישהו מכיר ויש לו חוות דעת אשמח לשמוע. בכל מקרה כנראה שאקפוץ לשם מחר או מחרתיים.
אני אעדכן על הבחנות ותוצאות. שוב תודה |
דוד, אין מפלג בפונטו.
לפותח השרשור, תתקשר קודם - עד כמה שאני זוכר דני זומרשטיין ירד מהארץ לארה"ב. |
צטט:
זה לא חשוב כרגע איזה יחידה יש לרכב, מפלג רגיל / אלקטרוני או יחידה ממוחשבת. מה שמשנה זה שכל יחידה שלא תהיה - יושבת על ציר הקאמשאפט ומקבלת דרכו את המידע להצתה בטיימינג הנכון. גם אצלי אין מפלג. יש לי 2 כוילים ושניהם יחד יושבים על יחידה שמחוברת לציר הקאמשאפט. |
איזה קידום ואיזה דובים
צריך ללכת למוסכניק ולבדוק אם חגורת הטיימינג תקינה ואו בריחת שן מה לא ברור |
טוב, השארתי את הרכב היום איפה שהיה פעם מצת אור ועכשיו זה כבר משהו אחר, ברחוב יפו 100 בחיפה. הם התחברו עם מחשב לרכב ולא מצאו תקלות. הרכב נשאר שם ומחר בבוקר הם יתחילו "לחפור".
משום מה יש לי הרגשה לא טובה לגבי כל הסיפור הזה. אם זה לא יותר מידי אני מבקש ממישהו שמבין עניין (יאיר, ארילו, דויד, עמית או כל אחד אחר) שישאיר לי טלפון בפרטי כדי שמחר ברגע שאומרים לי מה התקלה ונותנים לי את הקנס אוכל להתיעץ לגבי מה לעשות והאם זה הגיוני לתקן. אני מבטיח לא לעשות שימוש בטלפון מעבר לשיחה זו. תודה רבה על כל העזרה. אמשיך לעדכן כשיהיה מה. |
צטט:
היחידה לא מקבלת מידע מציר המפלג (למרות שהיא יושבת שם) אלא מהמחשב שמקבל את זה מחיישן. הסיבה היחידה שבגלל ההצתה לא תהיה במקום היא שגיאה בטיימינג. |
טוב,
השארתי את הרכב אצל אורי מלמד ברח יפו, חיפה. השרות היה די טוב לדעתי והאנשים נראו נחמדים. כפי שכבר אמרתי, חובר הרכב למחשב אך לא נמצאו תקלות. השארתי את הרכב באותו יום במוסך ולמחרת בוצע כיוון לטיימינג והוחלף אגזוז שלטענתם היה סתום. הנזק - 900 שח כולל מע"מ חלקים ועבודה. הרכב נוסע רגיל וסוחב טוב, כמו קודם. מה שכן, לא נסעתי הרבה אבל שמתי לב שהרדיאטור לא נכנס לפעולה. אין לי שעון חום מנוע כדי לדעת אם החום עולה מעל מה שצריך. האם אפשר לבדוק תקינות של רדיאטור ללא נסיעה? אחרי כמה זמן הרדיאטור צריך להכנס לפעולה? אני רוצה לציין שאת הרדיאטור החלפתי לפני כחודש בגלל שהוא הפסיק לעבוד ובעקבות זאת התפוצץ לי המיכל של נוזל הקרור לכן כל מערכת הרדיאטור חדשה ואין סיבה שלא תעבוד אלה אם עשו במוסך משהו לא טוב. תודה ואני מקווה שהרדיאטור תקין ואני סתם דואג אבל לסוע בלי רדיאטור יכול לגרום לחימום יתר ותקלות במנוע לכן אני רוצה לדעת שהכל תקין. |
אתה מדבר על מאוורר שיושב על רדיאטור ?
|
כן, כמובן. סליחה אם לא הייתי ברור אבל הכוונה למאוורר
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:01. |