![]() |
צטט:
נראה שגם אני לא :) קשה לחיות עם זה ביום יום שובר גם את הרכב וגם את גב הנהג :D |
טורבו אתה גדול האם זה שיפר לך את הפתיחות?
|
צטט:
|
איזה השתפרו ...אמרת שהלך קלאצ' :roll:, או שכבר תיקנת אותו ?
בניגוד לרוב הציבור יש לנו זכרון ארוך :) |
צטט:
עד שהקלאצ הלך הכל היה תקין . אבל עוד השבוע מגיע חדש מחוזק :D |
קראתי את כל השרשור הזה, ולא הצלחתי להבין , איך הורדת ממיר גרמה להחלקה ובלאי מאד
מואץ של המצמד. גם כן לא הצלחתי להבין למה צריך מצמד מחוזק, ולא הבנתי למה מצמד קראמי כל כך קשה ללחיצות עליו, וגורם להריסת רכב??? |
צטט:
תקרא הכל יותר לאט , אני יענה לך רק על הקרמי :קלאצ קרמי גורם לויברציה די מסיבית בשיחרור מה שגורם לרעידה שמורגשת היטב במיוחד בדשבורד שבפיאט לצערי יכולה לאט לאט לפרק אותו ורעשי הפלסטיק שגם כך נישמעים למרחוק ישמעו רחוק יותר . |
מצמד קראמי כמו כל מצמד אחר,אשר בנוי נכון וטוב, ללא ביטול קפיצים ומותאם לגלגל התנופה - לא יגרום לשום רעידות.
לגבי המצמד, אני עדיין לא מבין. כביכול ביטול ממיר גרם לבלאי מואץ מאד של המצמד ? - הבנתי נכון? |
טורבו היקר פירק את הממיר ורצה "לבדוק ולבחון" את היכולות החדשות של הרכב וכן זה גרם לבלאי - לא הממיר...הלא כך טורבו ?
|
צטט:
בארבע מכוניות שהיו בבעלותי בשנים האחרונות הרכבתי קלצים קרמיים וחלקם היו גם כפולים {שתי פלטות }היו כאלה שהרעידה היתה מטורפת והדבר היה בלתי ניסבל ,והיו גם שהרעידה היתה פחותה אבל מכנה משותף היה לכולם ,,רעידה ...אין ולא יהיה קלאצ קרמי שלא ירעיד את הרכב בשיחרור אלא אם מכרו לך אורגני ואמרו לך שהוא קרמי :D וכן תוספת הכוח, החים שהHGT קיבלה, וכמובן היתלהבות יתר קלה, הם שגרמו לשחיקה .. |
צטט:
הקלאצ כנראה לא היה במיטבו אפילו שנתן תחושה די תקינה, מיבחנים, פתיחות ,וקצת היתלהבות יתר שחקו כנראה את מה שכבר היה די שחוק והאיצו את הבלאי ו IDANGO הממיר אשם בכל ..אם הוא היה מורכב הקלאצ היה מחזיק יותר כי הHGT עם ממיר כל כך אנמית ..שלא היה לי את החשק ללחוץ עליה אפילו במיקצת .. |
צטט:
נראה לי אתה מזוכיסט גמור .....:D וכפול - זה כנראה , כאשר הרעידות הרגילות , כבר לא סיפקו אותך ( כמו נרקומן , שדורש יותר ויותר) :):):) בריאות , טורבו ....רק בריאות ! |
צטט:
דוקא הכפול יותר הגיוני ופחות מרעיד ELIKO שיש דלק בדם מה זה כמה רעידות :D |
האמת, נהגתי במכוניות ספורטיביות על קלאצ' קרמי, וגם במכוניות מרוץ - ומעולם לא הרגשתי רעידות בשחרור...
|
יש ויש בעניין הרעידות, זה תלוי בהתאמה לגיר וכמה איכותי המצמד (כמו כל דבר בחיים).
|
צטט:
אני רוצה לראות איך אתה מוציא את הרכב מהמקום {לא ב7000 סלד }בנסיעה יום יומית בלי שהסתימות אצלך ואצלי יפלו מהשיניים :D יפה שנהגתה במכוניות ספורט ומירוץ ,אבל במצב נסיעה רגיל{לא מצב מסלול }הילוך ראשון שיחרור קלאצ, אין ולא יהיה מצב שלא תהיה רעידה .. |
צטט:
הוא של טנק רוסי T34 שמצאת ברמת הגולן ? :) |
צטט:
|
מעורר את השרשור... ומה עם הקלאץ במה בחרת בסוף ? עלויות ?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:57. |