![]() |
אתה מתכוון בביג?
|
כן
|
אני דיי חדש פה . בכל מקרה אני אישרתי כבר הגעה ורואה שיש זרימה מקווה שהדור הראשון שלי תשרוד את הכבישים .
מקווה להכיר וללמוד מכולכם . ניפגש בטיול :) |
אממ
לכול העלה שחוששים! אני מגיע רכב מונמך.. שכול בור קטן.. המהירות המירבית 10 קמ'ש.
כמו כן... נוסעים אך ורק לפי החוק! במקום עצמו.. כשנגיע יהיה מקום לנסיעות מבחן.. זה כמו סוג של מסלול. אין חובה להשתתפות שם.. וכמו כן אפשר לעצור בצד לנוח., לעשן נרגילה וכו'. אני גם אספר לך. שאני לא יישתתף במסלול עצמו. כי יש לי בעיה של צריכה מאוד גבוה ברכב בסלד גבוה. (אין תרמוסטט). לא נראה לי שזה יתוקן עד אז..:rolleyes::) |
דניס HGT עם דורבו תופס!! - רק על הכבוד שאתה עלול להיות הראשון בארץ אם אני לא טועה נכון.??
או שאתה סתם נקניק ומדבר באוויר! :D עד שנה הבאה אני רוצה מינימום 1 באר אצלך בכל אופן כל אחד יכול לארגן לעצמו כיבוד ושתיה לפי איך שאיבו אבארת ציין, או שיכול לדאוג לעצמו וכמובן להביא טיפל'ה אקסטרה כי יכול להיות שבעצירות לא כל אחד יקנה או משהו כזה ועדיף שיהיה כללי כזה, אני בכל אופן דואג לזה מבחינתי. |
אמממ
צטט:
חבר'ה תביאו אוכלללללל!:D;) |
צטט:
|
צטט:
זה כביש ציבורי. נקודה. וכל הכללים והחוקים של כביש ציבורי חלים עליו. מה שתעשה שם, יהיה על אחריותך בלבד. |
אממממ
צטט:
|
צטט:
|
מה הקשר טרמוסטט דניס ? מההההה הקשררררר ?
|
חברים אני שמח על ההשתתפות הגדולה אבל ברצוני להסביר שוב משהו חשוב,
כל הכבישים שניסע בהם הם כבישים ציבוריים ויש לנסוע לפי חוק, נכון שלפעמים רוצים קצת לתת גז אבל זה על אחריותכם הבלעדית לגבי סשן הנהיגה אני מדגיש לא מדובר במסלול ולא במקום סגור, מדובר בכביש מפותל אשר יכול לאתגר מס' נהגים וגם לגרום לכם ללמוד מס' דברים על הנהיגה שלכם ועל רכבכם. גם על הכביש הנ"ל חל חוק של מהירות מסויימת כל מי שירצה לחוות את הכביש יצטרך לשאת בכל בעיה באחריות שלו אישית. ולכן זאת הסיבה שאני רוצה לצאת מוקדם כדי שנגיע לכביש הנ"ל בזמן שאין תנועה בו ומי שירצה יוכל לנהוג שם |
1 צירוף קובץ(ים)
אתה מתכוון להוביל את השיירה דרך כביש 89 דרומית לקיבוץ צבעון? (מועצה אזורית הגליל העליון). יש שם קטע כביש נחמד מאוד הייתי אומר... :smile:
צירפתי מפה שתראו למה אני מתכוון. |
אמממ
על מנת לתקן טרמוסטט .. זאת אומרת שיהיה לרכב תרמוסטט אני צריך לרכוש אחד , לא?!? מזמין דרך המוסך. ואדון שחר !!! הרכב לא מתחמם ! ובגלל זה יש תערובת עשירה!! וזה מעלה את הצריכה! ;)
|
צטט:
|
צטט:
|
צטט:
|
מיצתאר אבל אני נאלץ לבטל את ההישתתפות שלי עקב מילואים פעם הבא אני יבוא בעזרת ה'
|
חברים אני מגיע מנהריה... איפה הכי קרוב אני פוגש אותכם ?
|
כרמיאל בביג
כנראה שלא מגיע, יש לי בעיית חום ב EGT, כל עוד היא לא תפטר אני בבית. |
חברים שלום,
אני ממש מצטער ואני מקווה שהודעתי לכם בזמן אך הטיול יצטרך להדחות/להתבטל השבוע. אני לא יוכל להגיע עקב מקרה אישי. אני ממש מצטער על הדחייה/ביטול ברגע האחרון. אם יש מישהו שמעוניין לקחת אחריות על הטיול כדי שיצא לפועל מוזמן. במקרה ואין מי שיוציא לפועל את הטיול אני יעדכן אתכם בתאריך אחר בו אוכל להוציא אותו לפועל. המשך שבוע נעים לכולם |
אממ
צטט:
|
מוסך מיכאל אלפא
נא מסור למיכאל ד"ש ממני.
בברכה - רפי לין |
צטט:
|
=\
איזה באסה , קשה לי להאמין שאחד המנהלים פה יקח אחריות, הייתי מוכן אבל אני לא בקיא בצפון כלכך |
מבאסס חברים..
מה עושים?? |
אמממ
שימו לב!!! הטיול לא בוטל!!! אלה נדחה. תהיו מעודכנים. לגבי המועד החדש ;)
|
חברים, אני מהצפון ומכיר את הכבישים האלו כמו את הכף יד שלי.
אין לי בעיה לקחת אחריות ולהוביל את הטיול. בואו נעשה רשימה מחודשת. 1. אור - טיפו ספורטיבה. 2. איגור - HGT. 3. אורן - פיאט קופה טורבו. 4. shotdown - פיאט קופה טורבו. 5. hgt - kiwi. 6. משה - טיפו ספורטיבה 7. מיקי לנציה או עם משה ברכב. |
תוסיף אותי, פיאט קופה טורבו
|
פונטו דור ראשון דני
|
אם הכל כרגיל אני מצטרף בכל זאת, השאלה אם ההיענות תהיה דלילה יותר עכשיו, כי מקודם הייתה רשימה לא רעה
|
אני בפנים..
מה להביא? |
אמממ
חבר׳ה תשמרו כוחות, ורצון!!! הטיול נידחה במספר שבועות . לקראת סוף ינואר טיול גדול לצפון! חבל שירד לכם החשק.. עוד קצת סבלנות... חברים. נ.ב אני לא עוצר אף אחד משכן רוצה לנסוע בשבת לצפון מוזמן.. אני רק מעדכן לגביי תאריך למפגש שנדחה . התאריך יפורסם בקרוב!
|
אני מבחינתי אין לי בעיה להוציא את הטיול הזה לפועל.
השאלה מה אתם מעדיפים? |
תמיד יהיו אנשים שצריכים לבטל.
צפוי מזג אוויר מאד נוח בסופ"ש הקרוב, אי אפשר לדעת בכמה זמן יידחה הטיול והאם מזג האוויר יאפשר זאת בשבתות הבאות. אי לכך אני חושב שצריך להוציא את הטיול לדרך כמתוכנן. |
צטט:
צפוי מזג אוויר ממש טוב. ואין לדעת מה יהיה ואם יהיה חודש הבא . |
חברים הכי קל,
מי שמעוניין שידבר איתי בפייסבוק ונתאם הכל. כמובן שתצא הודעה מסודרת מי מגיע ואיפה נפגשים https://www.facebook.com/#!/OrAvalon רשימה מעודכת. 1. אור - טיפו ספורטיבה. 2. איגור - HGT. 3. אורן - פיאט קופה טורבו. 4. shotdown - פיאט קופה טורבו. 5. HGT- kiwi. 6. משה - טיפו ספורטיבה 7. מיקי לנציה או עם ^ משה ברכב. 8. UpSet - פונטו 9. ניק - אלפא 156 10. פבל - HGT כל מי שרוצה אפשר להביא שתיה קל, כוסות, נשנושים. בסוף המסלול אפשר לעצור במקדונלס ולאכול משהו כולם ביחד. |
אם יצא ואני מצטרף לדרור אז כן, אם לא אז לא יצא לי לבוא.
|
נכון לעכשיו הטיול יצא לפועל.
מקבץ אנשים קטן אך מאוד איכותים. מי שלא מגיע הפסד שלו. גם לא יצא לו להכיר אנשים מאוד איכותיים וגם המסלול המתוכן מאוד כייפי ומאוד מאתגר. אגב אור תוסיף את פבל עם HGT. הוא מגיע גם |
איזו שעה נפגשים בביג?
shotdown, אתה מגיע? מיזה על הלנציה? ואיזו? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:22. |