![]() |
זהו אני אחרי וכמו שחשבתי הבעיה היתה עודף גז שעשה בלאגן בכל
המערכת מקווה שהכל מאחור תודה לכל מי שעזר |
צטט:
המזגן בפונטו דור שני הוא מהטובים שיצא לי להיתקל בהם... |
אז כנראה שאתה מיסתפק במועט :D וכנראה זה תקף לרכב כשיצא מהחברה ..*חדש ..
לפחות בשלושה HGT כולן משנת 2001 למזגן יש חיים ורצונות משלו לדוגמה מצב עמידה שהמזגן עובד תוך דקות הקירור ירד ב80% כשברכבים אחרים שבבעלותי אין זכר לתופעה כזאת .. כך זה אצלי וכך גם בשלושת הHGT האחרות שהזכרתי . |
אני לא יודע אם יש הבדל בין המזגן של ה-HGT ל-ELX, אבל גם לי אין טענות לגבי המזגן של הפונטו. גם בעמידה של שעה, הרכב קירר כמו גדול.
חוץ מזה שמח שהתקלה נפתרה. ערן |
תודה ערן .אני רק מקווה שהיא נפתרה סופית .
|
צטט:
המזגן אצלי תקין, ומקפיא, לא פחות. גם בעמידה, ובמיוחד בנסיעה. זה היה כך גם בELX הקודמת שלי. |
המזגן בHGT חזק מאוד,הרבה יותר חזק מהונדה סיוויק,פיאט קופה,פולו 16V,ועוד כמה אחרות שהשוותי.
|
צטט:
|
התשובה היא כן .בגלל כמות גדולה מאד של גז ובגללי כמובן:p
המחשב הפעיל קבוע את המאוורים גם שהמזגן לא עבד וכשהרכב עמד לילה שלם שניות לאחר התנעת הרכב .ואני מזכיר התנעה קרה מאד המאווררים נכנסו לפעולה במהירות הגבוה |
מוזר מאוד אין שום קשר בזמן שהמזגן לא בפעולה למהירות המאווררים או לכמות הגז במערכת המיזוג.
הסיבה היחידה לתקלה כמו שלך היא יוניט חום מנוע תקול והסיבה היא שמחשב הרכב מזהה קריאה שגויה מיוניט החום הוא מפעיל מצב חירום כדי להגן על המנוע והמצב הזה מתבטא בהפעלת המאווררים במהירות הגבוהה שלהם. יש לי הרגשה שהכיוון לא נכון והתקלה תחזור. בכל מקרה גם אם אני ימלא פי שניים גז במערכת כל עוד שלא הפעלתי את מערכת המיזוג אין השפעה על מהירות המאווררים ושוב אני מדגיש שהמזגן מכובה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:23. |