![]() |
מומלץ
סט רמקולים Pioneer מושלם לרכב הכולל :
רמקולים 6x9 דגם TS-A6962 PIONEER בעוצמה של 300w . זוג טווטרים מובנים לשיפור איכות הצלילים הגבוהים. אינם מצריכים מגבר חיצוני,ניתן לחברם לכל רדיו דיסק ולהפיק איכות צליל מקסימלית! רמקול פיוניר TS-G1611R רמקול "6.5 בעוצמה של 160W. קוטר 16 ס"מ dual cone speaker. זוג טוויטרים של חברת AUTOSTAR להדגשת הצלילים הגבוהים DOME טוויטר בעוצמה חזקה במיוחד 1000W 409 ש"ח סט מושלם לרכב הכולל מגבר סאב וופר תיבה ורמקולים * מגבר 1000W 4יציאות .Pulse AuDio 250W כל יציאה . * רמקולים 9*6 Watt 420 Pulse AuDio 3-Way לגבי ה 9*6 אפדא להחליף אותם תמורת סאב יותר טוב אצל החברה הזאתי. * סאב וופר לרכב Pulse AuDio 800Watt 12" תיבה 43 ליטר עשויה מ MDF הכוללת פורט וגריללחווית סאונד מושלמת ברכב . וכול זה ב799 ש"ח סה"כ מערכת טובה ומומלצת ב 1200 ש"ח |
lrl23.
הבחור מחפש ציוד ברמה, משהו איכותי. מה שאתה רשמת זה ציוד בסיסי ופשוט. |
מה שהוא בונה, תסלח לי לא ממש ברמה.
רמקולים של אינפיניטי (לעומת האחרים בטווח) לא ממש מזהירים (אם כבר סאבים) מגבר של JBL, מגבר סטנדרטי ביותר, לא יותר מזה (לדחוף את הרמקולים) סאב, פשוט שידפוק, עדיף בתקציב רוקפורד האם הוא יהיה מרוצה מהמערכת? יכול להיות השאלה אם הוא ישמע מערכת יותר טובה משלו באותו תקציב הוא עדיין יהיה מרוצה מהמערכת? אני כבר רגיל ליפול על אוזניים ערלות בנושא סאונד באתר. אני נותן ניסיון מטעות שלי, וטעויות של חברים שלי בתחום המערכות רכב, וחבל לחזור על אותם טעויות. ערן |
ערן,
אני חיפשתי משהו בסיסי (אבל לא סיני) שישמח לי את העוזן... לא יותר מזה... אתמול התקנתי את המערכת ב"לה קאר" בראשון: HU: Pioneer p7150ub Amp: JBL 1004 Comp:infinity 6020CS Sub: Hertz energy "10 (אחריי ששמעתי כמה סאבים נעצרתי בסוף עליו) ההתקנה כללה התעמה של רמקול 6.5 בדלתות ואיטום חלקי בדיינמיט (הפתעה נחמדה :)). צוות העובדים היה מאוד מיקצועי, עדיב וסבלני (שיגעתי אותם שם) אך התוצר המוגמר לא איכזב! ברכב פשוט קרנבל!!! :grin: (זאת לא מערכת hi-end כמובן אבל יצא באמת נחמד) ממליץ בחום על סדנת "לה קאר". :cool: |
העיקר שאתה מרוצה
אבל אני ישאל אותך את השאלה הבאה במידה והמחירים אותו דבר תלך לאכול המבורגר במוזס או המבורגר במקדונלדס? במקרה שלך הלכת למקדונלדס שבעת (שימח לך את האוזן), טוב לך, אבל ואללה את התמורה הכי טובה לכסף לא קיבלת (מערכת בכמה רמות מעל) היית הולך למוזס היית יותר נהנה :rolleyes: תתחדש |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:36. |