![]() |
תראה, אוטודיפו זו חנות כלבו בהגדרתה. ככזו, היא לא יכולה להתמחות בכל השירותים שהם נותנים. מעבר לכך, רובו הכמעט מוחלט של המוצרים שם הוא מוצרי מדבקה. מגבי AE למשל, או כל השמעטס הנלווה (שטיחים, ריפודים וכו').
אני קונה שם בדרך קבע את השמנים לרכב שלי, תמיד, אבל תמיד, מנסים לדחוף לי את אחד מהמוצרים שבאופנה, כמו שאני מכנה את זה. אלו מוצרים שהם מנסים לקדם כדי להרוויח כסף, מפני שמי שמשווק להם את המוצרים לוחץ עליהם לעשות כך. למשל, אם ניקח את דוגמת השמנים, הם יטענו שעדיף לך לשים שמן מינרלי של דלקול באוטו, מאשר אחד חצי סינטטי של MOBIL. תעשו לי טובה... לקנות אצלהם משהו כי הוא משתלם, טוב. לתקן פנצ'ר, להרכיב צמיגים, גם טוב. מעבר לזה, הכל בינוני אצלהם. |
Stio התקנתם סה"כ רדיו דיסק ורמקולים, מה כבר הם עשו במקצועיות?
התקנה מסובכת? זה הדבר הכי פשוט שמתקין רכב יכול לבצע, ולשים את הטוויטרים במקומם ה"יעודי" אולי אסטתי אבל מבחינת סאונד איננו נכון. במוסך זגגות לפני כשנה כשטיפלתי בשמשה הקידמית הציעו להחליף לי על הדרך נורה והדבר הראשון שעשו זה בדקו את סוג הנורה, מה שהיה באוטודיפו הוא חוסר מקצועיות. מה שאני קונה משם זה רק מוצרי ניקוי ופחיות ריח לרכב. |
צטט:
אה והתקנה מסובכת, כפי שרשם הדודי וההוב, היא לא התקנה של רדיודיסק. התקנה מסובכת היא יצירת בניות לרמקולים בנפח מוגדר שיתאים לאלמנט, השחלת חוטים איכותיים גם לרמקולים דרך הקונקטורים של הדלתות, התאמת המערכת מבחינה אקוסטית לרכב (כיוונים\זוויות\מיקומים) ואת כל זה לעשות תוך התחשבות בצרכי בעל הרכב (הסתרת אלמנטים, שמירה על מקום בתא המטען וכדומה) ובצורה אסטטית. התקנות בסטנדרט של שנות ה-80 כבר מזמן לא נחשבות איכותיות. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:21. |