![]() |
ועוד שאלה בנידון
מה יכולה להיות העלות של עבודה כזאת, אם הם לא יסכימו לקחת על עצמם אחריות?.
אני רק מחכה שהם יגידו שהם לא מוכנים לקחת אחריות ומה שאני יעשה להם שם חבל על הזמן. |
אל תוותר להם בשום אופן ואל תשלם להם אפילו אגורה אחת- אני על גומיות מסכנות בפאביה שעפו הפכתי להם חצי מוסך מאותו הרגע שהיועץ שירות טען שזה "לא באחריות" (למרות שהחליפו לחצי לקוחות כבר). היתה הצגה חבל"ז לעובדים וללקוחות במשך 15 דקות לפחות- אח"כ הזמינו כמו גדולים, ובחינם.
|
חכה חכה
מחר אני אמשיך בעידכונים לגבי הנעשה, אני אסע בבוקר למוסך.
|
אז ככה
הייתי במוסך, שמעו את הרעש ואמרו שזה אכן לא תקין, פירקו את מכסה ראש מנוע והביאו מישהו שיעשה כיוון שסתומים, השסתומים היו מכוונים. הוחלט לפרק את הראש מנוע ולשלוח אותו שוב פעם לתיקון חוזר. מכיוון שאי אפשר היה לתקן החליפו בראש מנוע אחר. ללא כל עלות מצידי (בגדר 3 חודשים אחריות על התיקון).
מה שכן, כבר נמאס לי התקלות באוטו הזה, אני שוקל להשבית אותו לגמרי בתקלה הבאה. הוא גומר לי את כל הכסף ובסכום שהוא שווה, כבר ממש לא שווה לתקן אותו. אשמח לדעת איך משביתים רכב, מקבלים החזר על הטסט שנעשה לפני כמה חודשים ונפתרים מהאוטו ומהרישיון שלו. |
אם אתה רציני לגבי השבתה של הרכב - יש מצב שאני אקנה ממך כמה חלקים :)
|
אז ככה
בינתיים אני נוסע איתו עד שיתפגר לו עוד פעם מתישהו ושעלות התיקון תהיה גבוהה אני אשבית אותו.
איך הולכת הפרוצדורה של ההשבתה? |
אתה ניגש למשרד הרישוי ומבקש לבטל את הרשיון לצמיתות, כמובן שתקבל החזר ממשרד הרישוי על הטסט.
אח"כ אתה מוכר את הרכב לפירוק, לא לפני שאתה מוריד את לוחיות הרישוי מהרכב בעצמך ומשמיד אותן. |
סגור
שימות קודם. זה יקרה מהר אני בטוח. אח"כ אני יעשה את זה.
סגור. |
אז אל תשכח להודיע לי. אולי גם יצאו לך מזה כמה שקלים.
(עכשיו בטח האוטו שלך יפסיק להתקלקל וייסע עוד שנים רבות) |
אני מקווה מאוד
למרות שאני לא נותן בזה כל כך הרבה אמון.
אבל לך תדע. מהפה שלך לאלוהים.. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:02. |