![]() |
ראש באמת נראה גמור ...
נראה לי שנסעו על מים או על נוזל קירור ממש זול ולא איכותי . תחליף גם מחזירי שמן של השסתומים על הדרך דרך אגב , בתמונה האמצעית יש חישן של לחץ שמן ( אם אני לא טועה ) - היכן ניתן לקנות אחד כזה ? אני רוצה להתקין אצלי אחד כזה .( את השעון יש לי ) יישר כוח !!! |
צטט:
לגבי שסתומים : כניסה : 0.05+- 0.4 יציאה : 0.05-+ 0.5 לגבי מומנט של ברגי ראש מנוע ( M10) : שלב ראשון : 20 שלב שני : 40 שלב שלישי : להמשיך לסגור עד זוית של 90 מעלות שלב רביעי : להמשיך לסגור עד זווית של 90 מעלות זה הכול . |
תודה רבה לאליקו ולכולם.
5 צירוף קובץ(ים)
כמו שחשבתי וגם זה יגיע(הכוח של הסגירה).בקשר לשעון ,אז לכול סוג(פירמה) יש את היוניט שמתאימה.ותברר בגל אור,או אים זה VDO אז יש לי יוניט כפולה ללחץ שמן ולמנורה.היום קיבלתי והרכבתי את כול האביזרים על הראש המשופץ(יופי של עבודה תיראו את התמונות)וניקיתי גם את המנוע.אתמול התמונות היו אחרי הפרוק עים הליכלוך וכול הז'יפה,אבל הראש ממש במצב טוב וחוץ מליכלוך כול המעברים בפנים שלמים ויפים ,מובילים כמו חדשים שסטומים כמו חדשים (רואים)תושבות כמו חדשות .וקניתי סט אטמים וזה כלל מחזירים לשסטומים,והרכבתי היום גם טרמוסטת חדש ומחר משאבה חדשה,בקיצור,100000ק'מ לא צריך לינגוע.
|
יפה מאוד , כל הכבוד !
כמה לקחו לך על הראש ? |
ראש 450ש'
סט אטמים 150 ,משאבה200,טרמוסטט60,פקקים15ש' לאחד,חומרי אטימה ונוזלים 200ש'.טימינג מותחן ומחזירי שמן עשיתי ליפני חודש בערך.
|
שיפוץ ראש המנוע
מי שיפץ את ראש המנוע?.
בברכה - רפי לין :) |
רפוללללל
:האחים .ברחוב של איטלינו כמה בתים צפונית.שלושה אחים,זיאד,סעיד וגיהאד.אין להם הרבה מכונות ,אבל יש מיומנות.(אגב קניתי מפסק אורות משומש ויש אור).;)
|
סליחה סליחה,זה הגיל או השעה
:???:רפי האחים נימצאים ליד מוסך איטלינו החדש טיפלה צפונית לכיוון מ,מ,מ,ותודה ולהיתראות.
|
שלום ומועתק מקארספורום
2 צירוף קובץ(ים)
שלום לכול יצרני הכלים ,ניסיתי ליצר מפתח מרינג 17 וזה באמת חלש מידי,זה גם ניראה דק מדי שברירי ובמקרה שלי היתפתל .(חיממתי והרפתי אותו למרות שקיררתי אותו מיד)יש תמונה.והיום החלפתי משאבת מיים למרות שהמשאבה הישנה היתה כמו חדשה. (טוב חושך מוקדם ב6.00,ואני עובד אחרי העבודה ).עכשיו יש לי שאלה,הראש מורכב עים הסעפות והכול ומחכה להרכבה על המנוע.גלגל הטימינג מחובר לקמשפט ובסוף גם על הקמשפט מורכב הדיסטרבוטור .עכשיו כשגלגל הטימינג מכוון,הדיסטרבוטור עומד מכוון על צילינדר 4.אין אפשרות טכנית לסובב אותו ב180% (לא מתאים מכני).מה עושים?
|
לדעתי צריך לשחרר את המפלג ולסובב אותו ל 180
אחרת פשוט תהפוך כבלים של צילינדר 1 ו4 ביניהם . |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:46. |