![]() |
הליקוי מולי שיש כרגע זה חצי סינטטי (קופסא אפורה) והוא גם מתוסף עם חומר מונע שחיקת שקר-כלשהו. השמן עצמו מגיע שחור כבר מהקופסא :D
נוזל קירור החלפתי לפני קצת יותר מחצי שנה (פחות מ-5000 ק"מ) יש לי בבית 2 פחיות פראפלו חדשות. ועוד ג'ריקן של פרסטון צהוב. רפי, עכשיו יצרתי קשר עם ב.ט. בטלפון, הוא אמר לי שהוא בספק אם יש להם פילטר לדגם כ"כ ישן. ושאני אגיע לשם ויבדקו לי את זה. והבחור אמר לי שהם נמצאים ברחוב העמל 2, אולי עברו מקום. תוכל לשנות באתר שלך. |
chesh סחטיין על המידע לגבי איציק מרחובות עם הפראפלו המוכן .
|
הכתובת של מוסך ב.ט באר שבע
הכתובת שכתבתי היא מתוך האתר של פיאט: www.fiat.co.il/heb/services.aspx?area_id=4
אולי שם צריך לעדכן, אבדוק איתם. בברכה - רפי לין |
יש מבצע באוטודיפו על שמן מנוע 10/40 חצי סינטטי של "דלק שמנים" (50 שקל אחרי הנחה)
האם השמן נחשב באיכות סבירה? או שכדאי להתרחק? |
שמן של דלק זה בסדר גמור
|
הייתי אצל ב.ט. היום. פילטר שמן מקורי עלה לי 67 שקל עם מע"מ.
פילטר אויר לא היה להם. קניתי חליפי ממקום אחר. יום שישי הקרוב אני לא עובד, אז יאיר אם אתה פנוי, אשמח אם תצטרף אלי. |
נראה לי שיש את כל מה שצריך.
קניתי פילטר שמן מקורי, פילטר אויר תחליפי, שמן מנוע, מפתח אלן 12 מ"מ, ומפתח לפילטר שמן. את הפילטר אויר החלפתי כבר, כי הבחור בחנות חלפים לא היה בטוח איזה גודל יש בפונטו, אז פירקתי והבאתי את הפילטר, ובמקום להחזיר את הישן כבר שמתי את החדש. פילטר שמן אף פעם לא החלפתי, אז יש לי כמה שאלות תם: האם יש איזשהו אטם בבורג של הקרטר שצריך להחליף? האם צריך להרים את הרכב מארבע נקודות, או שמספיק להרים משתי נקודות? (מלפנים בלבד) האם ניתן להרים את הרכב כשהוא נמצא במישור משופע או שזה מסוכן מידי? מהיכן קונים רמפות כאלה? איך קוראים לזה? כמה זה עולה? האם בטיחותי? http://www.discountramps.com/automotive_car_ramps.jpg |
רמפות להעלאת רכב
אצל "שוורץ כלי עבודה" שבת"א יש: www.schwarcztools.com/Product.aspx?pid=37204
בהצלחה ובברכה - רפי לין |
גם יקר וגם רחוק.
ונראה לי שאני מעדיף לקנות בוקים, כדי שיהיה אפשר להתעסק עם בדברים שקשורים לגלגלים ביום מן הימים. יש המלצות למקום שמוכר בבאר שבע? כמה אמור לעלות זוג בוקים? |
צטט:
יאיר, יש דבר שמציק לי ואני חייב להשתחרר ולספר לך. :) היום בבוקר בעודי חושב איך להרים את הדוד שמש החדש לגג, צילצלת אלי וביקשת לבוא להחליף משאבת הגה כוח במכוניתך, כי נתקעת בדרך לירושלים. כאשר צילצלתי לסוכן שלי שיישלח לי משאבה משופצת, אמר שתוך שעה יגיע. ביקשתי ממנו שלא יבוא תוך שעה, אלא בעוד שעתיים וחצי. "כי אני לא אהיה". התוכנית הייתה לנצל אותך בעזרה עם הדוד. :) תודה רבה על העזרה. אתה אלוף, קיפצת על הגג בקלות. עדכן איך ההגה לאחר החלפת המשאבה. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:54. |