![]() |
מקפיץ לטובת האמינות של פיאט
להלן קיצור העובדות: אמש כששבתי לרכב אחרי חניה של כמה שעות גיליתי "פגע וברח". הנזק: ראדיאטור + מעבה מזגן. הבעיה: אחרי שהרכב נגרר לדוד מזרחי, הוא טען חד משמעית שחוץ מהנ"ל צריך גם לפרק ראש, כי הרכב מעשן בהנעה קרה אז סימן שיש בעיה בגומיות שסתומים. על פניו, ראש מנוע שלישי, בשנתיים וקצת. אחרי שבוצע פעמיים במוסך שמשון. אני לא מכיר מישהו שיותר קשוב לאוטו שלו יותר ממנח. בדיקת מפלסים שבועית, עין אחת עד שעון חום והשניה גם. כל רעש / רחש / זמזום מאותרים ומטופלים מיידית. טיפול בחצי מהמרווח המומלץ ע"י היצרן. הרכב לא התחמם. סוחב מעולה. לא רועש. לא חסר שמן / מים. למה הלך ראש? למה לא? |
דוד התעוררת ;)
לא התכוונתי שאמרת שהלך ראש. התכוונתי שתכלס' צריך להוריד ראש [ולכיס זה לא משנה מה הסיבה] בפיאט כבר פעם שלישית, למרות שפעמיים עשו זאת במוסך מקצועי וכו'. זהו. אגב, פעם אמרת לי על מכשיר כזה שבודק ראש מנוע [מים שהצבע משתנה או משהו כזה]. זה עוזר רק לבדוק אטם ראש או גם גומיות שסטומים? סליחה על הבורות עריכה: ניסיתי אצלך בטלפון ולא זמין אז הערכתי שהלכת לנוח. עכשיו, אחרי שכתבת, עדיין לא זמין. זה אומר שאתה כותב מתוך שינה? |
צודק, בגלל הטנדר שכחתי לפתוח אחרי התנומה.
פתחתי. :) דוד. |
טוב אז נוח לך יותר בטלפון או בפורום?
[עם כל השאלות בשרשור הסמוך. מרגיש לי פיצול אישיות :wink: |
לא נשארו עוד מים במעברים במנוע עצמו?
או אולי אפשר לסגור פרוביזורית את החור בראדיאטור שלי, ולהרכיב אותו רק לצורך הבדיקה? סליחה על החפירה |
איזה משקיען.
לא התכוונתי לסגירה בשביל נסיעה או משהו. רק שהמים יחזיקו כמה דקות לצורך בדיקה. ולא ענית לי אם ניתן להחליף רק פלטיק, ואם ניתן להציל את המעבה [ריתוך או משהו] ותודה על ה - כ - ל |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:35. |