![]() |
איזה פקקים ערן?
אצלי הפקק של הדלק לא ננעל, גם לא עם המפתח. יש לזה פתרון באיביי? |
מה שהצאתי פשוט זה לקנות פקק של רכב אחר מ-ebay, שמגיע עם מפתח (ראיתי כמה)
כמובן המפתח שתקבל שונה מהמפתח שלך, תוסיף אותו לצרור, צבע אותו/מדבקה שיהיה שונה מהמפתח של הרכב ואז יש לך פקק שננעל :) חוץ מזה אני לא מעוניין לעזור לך ליאור, שמעתי לאחרונה על בגידתך בנו עקב נסיעה על רכב גרמני גודש... והופ יום אחרי כבר מוכר את הפיאט...פשוט חבל :( |
זה לא נכון!
אני מוכר בגלל שאני רוצה לעבור לקורקינט של אבארט':p |
עכשיו שעשיתי חיפוש קצר, גם יש פקקי נעילה תחליפיים כגון:
http://cgi.ebay.co.uk/LOCKING-FUEL-P...item1c10e58a1a אבל חבל להוציא על זה כל כך הרבה כסף, לדעתי חפשו אחד מקורי מפירוק עם מפתח וזהו... וליאור..אם תישאר במשפחה אז הכל בסדר.. גם עידן ניסה את מזלו עם רנו וחזר אלינו עם הדובלו. לא חבל?... |
99on זה אומר 99 ואילך נכון?
ניסיתי בפירוקיות אבל לא מוכנים למכור את החלק הזה כי הם אומרים שהם צריכים את המפתח בשביל המנוע. ערן, גם בעוד מיליון שנה אני לא ימכור את הרכב בשביל לעבור לצרפתית. אם היה לפיאט משהו מעניין להציע אני הייתי נשאר אבל אין אופציות מעניינות. מה לי ולפונטו גרנדה או איבו. אני יחכה שגדעון יקבל את הרכב ועוד כמה חודשים יימאס לו אני מאמין ואני יקנה ממנו:D |
בינתיים לא קונה פקק... שומר על אופטימיות :)
|
ליאור אל תתקרב לפקק החרא הזה
קח משהו איכותי http://cgi.ebay.com/LOCKING-PETROL-C...item35a4d744c6 אחלה מוכר! שולח דיי מהר, כבר קניתי ממנו כמה דברים |
אני לא מבין דבר אחד,
אם הדגם הזה נמכר עם מנעול לפקק הדלק, בספר הרכב רשום איך צריך להשתמש במנעול... למה לכ"כ הרבה דגמים בארץ אין מנעול ? היבואן חסך 50 ש"ח על כל רכב שהובא בלי מנעול?! |
אז זהו שלא.
ישנם יצרנים שהשתמשו בפקק עם מנעול והדלת של הדלק נפתחת ללא נעילה ויש כאלה שהשתמשו בדלת בתור מנעול ובפקק להיפתח באופן חופשי מה שלדעתי יותר חכם. תחשוב לדוגמא שנדפק המנעול של הפקק ועכשיו אי אפשר להוציא אותו, מה תעשה? לעומת זאת את הדלת של הדלק תמיד אפשר לשבור אם היא נתקעת:) |
אבל אנחנו מדברים ספציפית על פיאט ועל דגם הפונטו, שבו דלת התדלוק לא ננעלת (בניגוד לרכבים אחרים) וגם הפקק עצמו לא ננעל, בניגוד לרשום בספר הרכב של הדגם. לי יש פקק זהה לחלוטין לפקק שהובא בלינק בתחילת השרשור, רק שהוא מגיע בלי מנעול, רק לסובב ולפתוח.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:50. |